TÜSED’de Ahmet Nedim Erdem dönemi sona eriyor

Türkiye Sigorta Eksperleri Derneği’nde (TÜSED) 2014 Yılından bu yana üst üste 4 dönem başkanlık görevini başarı ile sürdüren Ahmet Nedim Erdem, Derneğin 29.04.2023 tarihinde yapılacak olan Olağan Genel Kurulunda başkanlığa aday olmayacağını açıkladı.

Konuya ilişkin Türkiye Sigorta Eksperleri Derneği (TÜSED) Yönetim Kurulu’ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Dernek Başkanımız ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Sigorta Eksperleri İcra Komitesi (SEİK) Başkanı Sayın Ahmet Nedim ERDEM, Derneğimizin 29.04.2023 tarihinde yapılacak olan Olağan Genel Kurulunda aday olmayacağını açıkladı. 2014 Yılından bu yana üst üste 4 dönem Türkiye Sigorta Eksperleri Derneği (TÜSED) Başkanlığı görevini başarıyla yürüten Sayın ERDEM, Türkiye Sigorta Sektörünün 1935 yılından bu yana en eski, en köklü ve en geniş örgütlenme yapısına sahip kurumu olan TÜSED’ in Sigorta Eksperliği mesleğine katkılarının yadsınamaz olduğunu ifade ederek yeni dönemde yeni seçilecek başkan ile omuz omuza çalışmalara destek vermeye devam edeceğini, derneğin her zaman yanında ve faaliyetlerinin içinde olacağını ifade etti. Dernek başkanlığını üstlendiği süre boyunca desteklerini esirgemeyen üyelerimize, yönetim kurulumlarına, çalışma gruplarına ve tüm paydaşlara da teşekkürlerini iletmiştir. Sayın ERDEM’ e çalışmaları ile mesleğimize olan katkıları için minnetlerimizi sunar, yeni seçilecek başkan ve ekibine şimdiden başarılar dileriz.”