Quick Sigorta’nın ‘Finansal Ürünler’ eğitimleri başladı

Quick Sigorta, acentelerine yönelik olarak hazırladığı Fatura Koruma Sigortası, Eğitim Koruma Sigortası, Kira Koruma Sigortası, Bina Tamamlama Sigortası ve Poliçe Prim Kredisi ile ilgili bilgilerin verildiği “Finansal Ürünler” eğitimlerine başladı.

Finansal ürünleri sigorta sektörünün geleceği olarak gören Quick Sigorta, acentelerinin finansal market dönüşümüne hız kazandırarak kendileri için daha fazla gelir oluşturacak “Finansal Ürünler” eğitimlerine başladı.

Fatura koruma sigortası, eğitim koruma sigortası, kira koruma sigortası, poliçe prim kredisi ve diğer finansal ürünlerin yer aldığı ve İstanbul ve yakın illerde faaliyet gösteren Quick Sigorta acentelerinin yoğun ilgi gösterdiği ilk eğitimler 4-5 Mayıs tarihlerinde Quick Tower’da düzenlendi.

Kefalet Sigortası ile başlayan eğitim programının ilk bölümünde Quick Sigorta’nın Kefalet Sigortasına ilişkin yeni dönem çalışmaları hakkında bilgiler verilirken ikinci bölümde acentelere kapsamında Fatura Koruma Sigortası, Eğitim Koruma Sigortası, Kira Koruma Sigortası ve Bina Tamamlama Sigortası yer alan “Finansal Sigorta Ürünleri” hakkında detaylı bilgiler acentelere aktarıldı.

Eğitimler Anadolu’ya yayılacak

Önümüzdeki günlerde Anadolu’ya da yayılacak eğitimlerle bölgelerdeki acenteleri için seri eğitim programları düzenleyecek Quick Sigorta ayrıca, Ticaret ve Sanayi odalarında yapacağı toplantılarla finansal ürünlerini bölge acenteleri ve iş insanlarına anlatacak.