Sektör 35’inci kez Uluslararası Sigortacılar Tenis Turnuvası’nda buluşuyor

Millî Reasürans’ın düzenlediği geleneksel “Uluslararası Sigortacılar Tenis Turnuvası”nın 35’incisi 9-11 Haziran tarihlerinde Miltaş Spor Tesisleri’nde yapılacak. Türkiye’nin en köklü kurumsal spor etkinlikleri arasında yer alan turnuvada bu yıl yerli ve yabancı 64 oyuncu mücadele edecek.

Milli Reasürans tarafından düzenlenen “Uluslararası Sigortacılar Tenis Turnuvası”nın 35’incisi bu yıl 9-11 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek. Miltaş–Suadiye Spor Tesisleri’nde düzenlenecek turnuvaya yerli şirketlerin yanı sıra uluslararası şirketler de katılım sağlayacak. 3 gün sürecek turnuvada 32 takım ve 64 sporcu mücadele edecek.

Türkiye sigorta piyasası ile ilgili yabancı reasürör, brokerler ve sigorta şirketlerinin farklı bir atmosferde bir arada olma fırsatı bulduğu turnuva, 1986 yılından bu yana düzenlenen Türkiye’nin en uzun süreli kurum etkinliği olma özelliği taşıyor.

Sektörün gelişime katkı sağlamak için çalışıyoruz

35’inci Uluslararası Sigortacılar Tenis Turnuvası hakkında konuşan Millî Reasürans Genel Müdürü F. Utku Özdemir, “Millî Reasürans olarak ülkemizin sürdürülebilir kalkınması için çalışırken sektörümüzün gelişimi konusunda da önemli bir sorumluluk üstleniyoruz. Düzenlediğimiz eğitimlerin yanı sıra spor ve kültür sanat alanında hayata geçirdiğimiz uzun soluklu projeler önemli bir farkındalık sağlıyor. Ayrıca tüm faaliyetlerimiz gibi sürdürülebilirlik temel anlayışıyla hayata geçirdiğimiz bu çalışmalar toplumsal kalkınmayı da destekleme amacı taşıyor. Uluslararası Sigortacılar Tenis Turnuvası da 35 yıldır keyifle düzenlediğimiz etkinliklerden biri. Kuruluşundan bu yana yüzlerce çocuğun ve gencin faydalandığı Miltaş Spor Tesislerimiz, bu etkinlikle Türkiye ve uluslararası piyasadan birçok sigortacı, reasürör ve brokeri bir araya getiriyor.” dedi.