Fark yaratacak fikirler Sigortayeri Ideathon’da buluşacak

Aktif Bank ekosisteminin insurtech markası Sigortayeri, geçen yıl ilk kez gerçekleştirdiği ideathon etkinliğini gelenekselleştiriyor. Ideathonun ikincisi bu yıl 7-8-9 Temmuz tarihlerinde online olarak gerçekleştirilecek. Sigorta sektöründe fark yaratacak fikirlerin yarışacağı ödüllü “Sigortayeri Ideathon”a başvurular, 4 Temmuz 18:00’e kadar devam edecek.

 Türkiye’nin lider insurtech markası olma hedefiyle yola çıkan Sigortayeri, bu yıl ikinci kez düzenleyeceği ideathon ile hem üniversite öğrencilerinin hem de sektör çalışanlarının yaratıcı fikirlerine kapılarını açacak. Üç gün sürecek ideathonda katılımcılar, eğitimler almanın yanı sıra mentor destekleriyle fikir geliştirme şansı da yakalayacak. https://airtable.com/shrOYGWzjqrjQRWvG linki üzerinden yapılacak başvurular 4 Temmuz 18:00’e kadar sürecek. Yarışma sonunda tüm katılımcılara sertifika verilmesinin yanı sıra birinciye 15 bin TL ödül verilecek.

Gülcan: “Gençlerin ve sektör çalışanlarının yaratıcı fikirlerine kulak vereceğiz”

Bu yıl ikinci kez düzenlenecek ideathon etkinliğini gelenekselleştirmeyi hedeflediklerini belirten Sigortayeri Genel Müdürü Ali Gülcan, “Bu ideathondaki amacımız, müşterilerimizle çift yönlü etkileşim yaratacak ve dijital platformumuzda 360 derece bir müşteri deneyimi sunmamıza katkı sağlayacak konularda gençlerimizin ve sektör çalışanlarının yeni fikirlerini dinlemek, onların yaratıcılıklarını ortaya çıkarmak. Gençlerimizin ve sektörümüzün bu anlamda sesine kulak vermek bizim için büyük önem taşıyor. Sigortayeri olarak sektörde ilk kez bizim yaptığımız bu etkinliğin devamlılığını sağlamaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.