Lloyd’s Dubai’deki sigorta teknolojilerinin büyümelerine destek olacak

Ticari, kurumsal ve özel risk çözümleri pazarı olan Lloyd’s, Dubai merkezli insurtech start-up’ları ve girişimcileri için büyüme fırsatlarını kolaylaştırmak amacıyla Dubai Ekonomi ve Turizm Bakanlığı (DET) ile bir ortaklık kurduğunu duyurdu.

Mutabakat Zaptı (MOU), start-up’ların ve girişimcilerin otonom araçlardan net sıfıra geçişe kadar çeşitli sektörleri kapsayan yenilikçi teknoloji tabanlı sigorta çözümleri ve ürünleri oluşturmasına yardımcı olmak için bir Dubai Insurtech Etkinleştirme Platformunun geliştirilmesini kolaylaştırıyor.

Lloyd’s, Lloyd’s Lab’ı kurma ve hızlandırıcı aracılığıyla insurtech’lerin gelişimini destekleme deneyimine dayanarak DET ile işbirliği yapacak. Gelecekteki ortaklık, Lloyd’s Lab program üyelerine Dubai’de operasyon kurmak ve operasyonlarını genişletmek için ısmarlama iş kolaylaştırma desteğine erişim sağlayacak.

Programın bir parçası olarak Lloyd’s, Dubai merkezli sigorta teknolojilerinin, dünya çapındaki Lloyd’s müşterileri için yeni ürün ve çözümleri hızlandırmaya ve geliştirmeye adanmış Lloyd’s Lab’e başvurularını teşvik edecek. Başarılı başvuru sahipleri, laboratuvarın Londra Pazarına doğrudan erişimi aracılığıyla rehberlik, ağ oluşturma, ticari ürün testi ve potansiyel yatırım fırsatlarından yararlanacak.