Chubb Türkiye’de finansal sigortaların başına Ömer Abit atandı

Chubb Türkiye yayınladığı yazı ile Finansal Sigortalar Müdürü Çiğdem Bağış’ın görevden ayrıldığını yerine ise Ömer Abit’in atandığını  duyurdu.

 

Chubb Türkiye Ülke Başkanı Emre Buğday tarafından yapılan açıklamada konuya ilişkin şu ifadelere yer verildi:

“Chubb Türkiye Finansal Sigortalar Müdürü Çiğdem Bağış, 31 Mayıs 2023 tarihi itibarıyla görevinden ayrılmıştır. Çiğdem’e yaklaşık 10 yıldır Türkiye ofisimize verdiği destek ve emekleri için teşekkür ederiz.

1 Haziran 2023 tarihi itibariyle Chubb Türkiye’nin Finansal Sigortalar Müdürü olarak Ömer Abit’in atandığını duyurmanın heyecanını yaşıyorum. Ömer Abit, 20 yıl boyunca sigorta sektöründe çok uluslu şirketlerde görev aldıktan sonra 2013 yılından itibaren Chubb Türkiye’de Ferdi kaza ve Sağlık Sigortaları Underwriting Müdürü olarak çalışmaya başladı. 2022’den bu yana da Türkiye & MENA bölge Müdürü olarak çalışmaktaydı.

Finansal Sigortalar departmanın yapılanması sürecini çok hızlı bir şekilde yönettiğimizi ve önümüzdeki günlerde bir Kıdemli Underwriter da dahil olmak üzere göreve başlayacak arkadaşlarımızla tüm ekip olarak sizlere destek vermeye devam edeceğimizi de bildirmek isterim.

Ömer Abit mevcut görevini 1 Haziran itibarıyla Chubb Türkiye’nin yeni Ferdi Kaza ve Sağlık Müdürü olarak Caner Kızılcık’a devretti. Caner Kızılcık, kariyerine 2013 yılında başladı ve çok uluslu şirketlerde çeşitli görevler üstlendikten sonra 2017 yılında Chubb Türkiye’de Ferdi Kaza Underwriter’ı olarak çalışmaya başladı. Caner, 2019 yılından itibaren Ferdi Kaza Kıdemli Underwriter’ı olarak çalışmaktaydı.

Her iki çalışma arkadaşımı yeni görevleri için tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Sizlerin de bu yeni yapılanma döneminde göstereceğiniz sabır ve anlayış için teşekkür ederim.”