Devlet Destekli Tarım Sigortaları Sistemi’nin geliştirilmesi masaya yatırıldı…

Üreticinin alın terini güvence altına almak ve sürdürülebilir tarıma katkıda bulunmak amacıyla çalışmalarına tüm hızıyla devam eden TARSİM, Sisteme üye sigorta şirketlerinin değerli temsilcilerinin katılımıyla düzenlediği Devlet Destekli Tarım Sigortaları Sistemi Toplantılarının ilkini 21 Haziran tarihinde TARSİM Genel Müdürlüğü’nde gerçekleştirdi.

Toplantıda, TARSİM Yönetim Kurulu Üyesi ve Tarım Sigortaları Havuz İşletmesi Genel Müdürü Bekir Engürülü, Genel Müdür Yardımcısı Tufan Özel ile beraberindeki TARSİM Heyeti, Tarım Sigortaları Havuzu’na üye sigorta şirketlerinin genel müdür yardımcıları ve tarım servisi yöneticileri/yetkilileri ile bir araya geldi.

Toplantı çerçevesinde Genel Müdür Engürülü, “Üretimin ve Üreticinin Yüzyılı”nda TARSİM’in geleceğe yönelik hedefleri, uygulamaları, adımları ve vizyonu hakkında bilgiler verdi.

Karşılıklı görüşlerin aktarıldığı toplantıda genel değerlendirmelere ek olarak, Devlet Destekli Tarım Sigortaları Sistemi’nin geliştirilmesi, yaygınlaştırılması ve penetrasyon oranının artırılmasına yönelik bilgi alışverişinde bulunuldu. Üye sigorta şirketlerinin genel müdür yardımcıları ile tarım servisi yöneticileri/yetkilileri, gerçekleştirilen toplantıdan ve iş birliğinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, Genel Müdür Bekir Engürülü’ye teşekkürlerini iletti.