Ray Sigorta: Hisselerimizdeki olağan dışı hareketlere neden olan özel bir durum yok

Ray Sigorta son günlerde Borsa İstanbul’da işlem gören hisselerinde yaşanan olağandışı fiyat ve miktar hareketlere yönelik KAP’a yaptığı açıklamada, “Mevcut durum itibariyle Sermaye Piyasası Kurulu’nun II-15.1 sayılı Özel Durumlar Tebliği kapsamında Şirketimiz tarafından kamuya açıklanmamış özel bir durum bulunmamakta.” denildi.

Ray Sigorta’dan KAP’a yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Borsa İstanbul A.Ş. tarafından gönderilen 06.07.2023 tarih ve E-18454353-100.06-18194 sayılı yazıda, Şirketimiz payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketine ilişkin olarak Sermaye Piyasası Kurulu’nun Özel Durumlar Tebliği’ne göre kamuya açıklanmamış özel bir durumun olup olmadığı hususunda Şirketimiz tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda açıklama yapılması talep edilmiştir.

Şirketimiz payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketine ilişkin olarak, mevcut durum itibariyle Sermaye Piyasası Kurulu’nun II-15.1 sayılı Özel Durumlar Tebliği kapsamında Şirketimiz tarafından kamuya açıklanmamış özel bir durum bulunmamaktadır.

Kamuoyunun ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız.”