AXA Sigorta KKTC’deki acenteleriyle bir araya geldi

AXA Sigorta, Groupama Sigorta’yı satın alma sürecinde hisse devrinin tamamlanmasının ardından KKTC’deki acenteleriyle bir araya geldi. Şirket, “Birlikte Daha Güçlüyüz” mottosuyla yoluna devam ediyor.

 Türkiye’nin köklü ve öncü sigorta şirketi AXA Sigorta, Groupama satın alma sürecinde hisse devrinin tamamlanmasıyla, toplamda ulaştığı 4000’e yakın acente ile gücüne güç katarak büyümeye devam ediyor. Geniş bir dağıtım kanalına sahip olan Şirket, Türkiye’deki acentelerinin ardından KKTC’deki acenteleriyle de 10 Temmuz’da bir araya geldi. Bella Pais’te düzenlenen buluşmaya AXA Sigorta CEO’su Yavuz Ölken, AXA Sigorta Uluslararası İş Geliştirme Direktörü ve İcra Kurulu Üyesi Fatma Seda Bora Arkan ve KKTC ekibi de katıldı.

Geniş acente ağı, güçlü bölge organizasyonu ve sağlam sermaye yapısı ile yoluna devam eden AXA Sigorta’nın KKTC’deki etkinliğinde “Birlikte Daha Güçlüyüz” mesajı öne çıktı. Sunumunda AXA Grubu’nun ve Türkiye’nin finansal sonuçlarına değinen AXA Sigorta CEO’su Yavuz Ölken, Şirket’in KKTC bölgesindeki faaliyetlerinde şube anlayışının dışına çıkarak bir ülke anlayışı ile yaklaşacaklarının altını çizdi. Ölken ayrıca konuşmasında şunlara da değindi: “İş süreçlerimize; KKTC’nin tüm ülke özelliklerini, müşteri davranışlarını ve tüketici alışkanlıklarını gözeterek yaklaşacağız ve stratejimizi bu doğrultuda belirleyeceğiz. ‘İnsanlığın gelişmesi adına insanlar için değerli olanı korumak’ marka amacımız doğrultusunda müşterilerimizin yalnızca canlarını ve mal varlıklarını değil, aynı zamanda sevdiklerini, hayallerini ve geleceklerini de olası risklere karşı koruma altına almayı hedefliyoruz ve bu hedefimizi sürdürülebilir kılmaya çalışıyoruz. Bunu da birlikte başarabileceğimize olan inancımız tam.”

KKTC’nin kendine özgü dinamikleriyle ayrı bir ülke olduğunun bilincinde olduklarını belirten AXA Sigorta KKTC Uluslararası İş Geliştirme Direktörü ve İcra Kurulu Üyesi Fatma Seda Bora Arkan ise şöyle konuştu: “AXA Sigorta olarak sahip olduğumuz sektörel bilgi birikimimiz, geniş ürün yelpazemiz, köklü ve yenilikçi sistemlerimiz, güçlü kapasitemiz ve deneyimli uzman kadromuz gibi özelliklerimiz 1+1’i 3 yapma hedefimizde önemli rol oynayacak. KKTC’nin potansiyelinin farkındayız ve sürdürülebilir gelişim ve büyüme yolculuğumuzda güçlü AXA, güçlü satış kanalı ve güçlü Kıbrıs hedeflerimizle büyük işler başaracağımıza eminiz.”

AXA Sigorta KKTC Ülke Müdürü Önder Cesur, şunları söyledi: “Yeni bir başlangıç yapıyoruz. Hepimiz çok heyecanlıyız. Tüm satış kanallarımızla, iş ortaklarımızla, sigorta yöneticilerimizin sektöre verdiği destekle pazarı birlikte büyütmek için hazırız. Birlikte Daha Güçlüyüz.”