Atilla Benli’den veda mesajı

Türkiye Sigorta ve Türkiye Hayat Emeklilik Genel Müdürlüğünden ayrılan Atilla Benli veda mesajı yayınladı. Benli, mesajında, “Türkiye Sigorta ve Türkiye Hayat Emeklilik Genel Müdürlüğü görevimden, farklı hayalleri hayata geçirme, yeni yolculuklara yelken açma isteğim ve şirketlerimizin sürdürülebilir başarısı için bayrağı yeni ve yetkin profesyonellere teslim zamanının geldiğine inanmam dolayısıyla ayrılma kararı aldım” dedi. Benli ayrıca sosyal medyadaki takipçilerine yönelik olarak ta görevlerinden ayrılmasına yönelik mesaj paylaşımında bulundu.

Türkiye Sigorta ve Türkiye Hayat Emeklilik Genel Müdürlüğünden ayrılan Atilla Benli veda mesajı yayınladı. Benli, mesajında, “Güneş Sigorta’nın Genel Müdürü olarak 16 Ocak 2019’da başladığım, sonrasında kuruluşunu tamamlayarak sektör liderliğine taşımaktan büyük onur duyduğum Türkiye Sigorta ve Türkiye Hayat Emeklilik Genel Müdürlüğü görevimden, farklı hayalleri hayata geçirme, yeni yolculuklara yelken açma isteğim ve şirketlerimizin sürdürülebilir başarısı için bayrağı yeni ve yetkin profesyonellere teslim zamanının geldiğine inanmam dolayısıyla ayrılma kararı aldım” diyerek, şu ifadeleri kullandı:

“Çalışma arkadaşlarımla beraber dünyada belki de bir ilki başararak 3 ay gibi kısa sürede ülkemizin 6 köklü sigorta ve emeklilik şirketini birleştirdik. Şirketlerimizi tek çatı altında liderliğe taşıyan, gücünü iyilikten alan yetkin, cesur ve kahraman 3 bin hayal ortağımla bu yolda yürümekten büyük gurur duydum. Bu yolculuk, iş hayatımın en büyük ideali ve başarısı oldu. Birlikte başardıklarımız ve başarımızın oluşturduğu etki eminim ki, bugün olduğu kadar gelecekte de sektörümüze liderlik etmeyi sürdürecektir.

Biz; ülkemizde ve yakın coğrafyamızda parlak bir geleceği hayal eden herkes için güvence sunma ve gücünü iyilik için kullanma vizyonuyla yola çıktık. Bu vizyonu gerçekleştirdik; ama hep daha da ileriye taşımayı hayal etmekten de vazgeçmedik. Bizim için, ideallerimizi hayata geçirmek her şeyden ve her zorunluluktan daha önemli oldu, olmaya da devam edecek.

Başarımız tabii ki yalnızca bana ya da belirli kişilere bağlı değildi… O nedenle bu vizyonun; genel müdürlük görevimden sonra da tüm gücüyle süreceğine ve kalıcı olacağına yürekten inanıyorum. Tüm yaşamım boyunca, Türkiye Sigorta’nın ve Türkiye Sigortalı meslektaşlarımın başarılarından mutluluk ve gurur duyacağım.

Türkiye Sigorta yolculuğunda; birbirimizden öğrendiğimiz, karşılıklı geliştiğimiz tüm yol arkadaşlarıma, dost meslektaşlarıma, destekleriyle yolumuzu kolaylaştıran, geliştiren yönetim kurulumuza, şirketlerimizin doğuşuna ve gelişimine haberleriyle tanıklık eden, katkı sağlayan değerli gazeteci dostlarıma ve birlikte yürüdüğüm herkese sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Gönülden gönüle kurduğumuz yolun ve yolculuğun her daim baki olduğunu biliyor; sizlere başarılar diliyorum.”

Atilla Benli sosyal medyadaki takipçilerine yönelik olarak ta görevlerinden ayrılmasına yönelik mesaj paylaşımında bulundu. Benli, “Türkiye Sigorta yolculuğunda; birbirimizden öğrendiğimiz, karşılıklı geliştiğimiz tüm yol arkadaşlarıma, dost meslektaşlarıma, markamızın gelişimine katkı sağlayan gazeteci ve iletişimci dostlarıma, markamıza teveccüh göstererek en büyük gücümüz olan sigortalılarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunarım.” dedi.

Benli’nin paylaşımı şöyle:

“Sosyal Medyadaki Büyük Ailem;

Sizlerle pek çok şeyi paylaştığımız bu platformda, benim için çok önemli bir kararımı daha paylaşmak istiyorum.

Kuruluşunu tamamlayarak sektör liderliğine taşımaktan büyük onur duyduğum Türkiye Sigorta ve Türkiye Hayat Emeklilik Genel Müdürlüğü görevimden farklı hayalleri hayata geçirme, yeni yolculuklara yelken açma isteğim ve şirketlerimizin sürdürülebilir başarısı için bayrağı yeni ve yetkin profesyonellere teslim zamanının gelmesi dolayısıyla ayrılma kararı aldım.

Dünyada bir ilki başararak 3 ay gibi kısa sürede ülkemizin 6 köklü sigorta ve emeklilik şirketini birleştiren, şirketlerimizi liderliğe taşıyan, gücünü iyilikten alan yetkin, cesur ve kahraman 3 bin hayal ortağımla bu yolda yürümekten büyük gurur duydum.

Bu yolculuk, iş hayatımın en büyük ideali ve başarısı oldu. Başarımız tabii ki yalnızca bana ya da belirli kişilere bağlı değildi… O nedenle bu vizyonun; genel müdürlük görevimden sonra da tüm gücüyle süreceğine ve kalıcı olacağına yürekten inanıyorum. Tüm yaşamım boyunca, Türkiye Sigorta’nın ve Türkiye Sigortalı meslektaşlarımın başarılarından mutluluk ve gurur duyacağım.

Türkiye Sigorta yolculuğunda; birbirimizden öğrendiğimiz, karşılıklı geliştiğimiz tüm yol arkadaşlarıma, dost meslektaşlarıma, markamızın gelişimine katkı sağlayan gazeteci ve iletişimci dostlarıma, markamıza teveccüh göstererek en büyük gücümüz olan sigortalılarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunarım.”