Tur Assist’ten sigortalı çekici desteği

Tur Assist’in yakın zamanda hayata geçireceği ‘Araç Nakil Hizmeti’ ile araç sahipleri araçlarını her yere sigortalı biçimde çekici desteği ile götürebilecek.

Tur Assist, araç sahipleri için yeni bir uygulama başlatıyor. Şirketin yeni hizmeti sayesinde özellikle yaz tatilini, yaşadığı şehre uzak bir bölgede planlayan araç sahipleri hem zamandan tasarruf edecek hem de aracını oluşabilecek tüm arıza ve komplikasyonlardan koruyarak istediği yerde istediği zaman kullanmanın keyfini çıkaracak. Tur Assist, kilometre sınırı bulunmaksızın sigortalı bir şekilde otomobili Türkiye’nin her bölgesine çekici yardımı ile götürecek. Yeni hizmete araç sahipleri 0850 221 24 00 numaralı telefondan erişebilecekler.

Zaman ve maliyet tasarrufu

Konuyla ilgili konuşan Tur Assist Genel Müdürü Timur Selçuk Turan, “Araç Nakil Hizmeti ile otomobilleri Türkiye’nin her bir noktasına çekici desteği ile sigortalı şekilde götürüyoruz. Özellikle yaz aylarında, bu otomobiller ile 6-12 saat yolculuk yapmak yerine, müşterilerimiz bizimle iletişime geçerek bulundukları noktaya araçlarını arzu ettikleri zaman diliminde getirtebilecekler. Geldiğimiz noktada yüksek öneme sahip olan paralı otoyol ve akaryakıt giderlerinden de önemli derecede tasarruf edilmiş olacak” dedi.

Değer kaybının önüne geçilecek

Gidecekleri bölgeye uçakla ulaşan müşterilere tatil döneminde değer verdikleri otomobillerinin de eşlik edeceğini belirten Turan, “Bu bağlamda zamandan tasarruf ederken konforlarını de elden bırakmamış olacaklar. Örneğin Antalya, Muğla, İzmir gibi uzak mesafelere bu lüks araçlar ile gitmek beraberinde bazı olumsuzlukları da getirebilir, bazı yol şartları bu araçlar için yıpratıcı olabiliyor. Çekici yardımı ile giden otomobiller oluşabilecek arıza ya da kaza gibi durumlardan da korunmuş olacak. Artık otomobiller için en önemli hususlardan biri de değer kaybı. Vereceğimiz bu hizmet ile aracın kilometresi de artmayacak, bir yandan yıpranmaların önüne geçilecek. Attığımız her adımda müşteri memnuniyetini düşünerek ilerliyoruz. Araç nakil hizmeti de bu yönde bir uygulama olacak. Müşterilerimize konfor ve güveni birlikte sunacağız” diye konuştu.