Eureko Sigorta’nın yeni Genel Müdürü Süha Çele

Eureko Sigorta’da 2019’dan bu yana Genel Müdürlük görevini yürüten Uco Vegter’in, grubun Achmea bünyesindeki Interpolis şirketine Genel Müdür olarak atanması ile boşalan Genel Müdürlük pozisyonuna Süha Çele atandı.

Eureko Sigorta’ya 1999 yılında katılan Çele, son on yıldır teknik, hasar ve kurumsal satıştan sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı ve aynı zamanda Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yaptı.

Bununla birlikte çeşitli sektörel sorumlulukları da bulunmakta olan Çele aynı zamanda Türkiye Motorlu Taşıt Bürosu ve Tarım Sigortaları Havuz İşletmesi A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi.

Eureko Sigorta’nın sosyal medya hesaplarından atamayla ilgili yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi: “2019’dan bu yana şirketimizin Genel Müdürlüğünü yürüten Uco Vegter’in, grubumuz Achmea bünyesindeki Interpolis şirketine Genel Müdür olarak atanması ile boşalan Genel Müdürlük pozisyonuna Süha Çele atanmıştır.

1999 yılında Eureko Sigorta’ya katılan Çele, son on yıldır teknik, hasar ve kurumsal satıştan sorumlu Genel Müdür Yardımcımız ve aynı zamanda Yönetim Kurulu Üyemiz olarak görev yapmış ve pek çok başarılı işe imza atmıştır. Bununla birlikte çeşitli sektörel sorumlulukları da bulunmakta olan Çele aynı zamanda Türkiye Motorlu Taşıt Bürosu ve Tarım Sigortaları Havuz İşletmesi A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesidir.

Bu gelişmelerin hem yeni, hem de eski Genel Müdürümüz ve tüm Eureko ailesi için hayırlı olmasını diler, herkes için yeni başarıları beraberinde getirmesini dileriz.”