Atilla Benli’nin Bupa Acıbadem’de mesaisi başladı…

Atilla Benli’nin Bupa Acıbadem Sigorta’da Genel Müdürlüğü 1 Eylül itibariyle başladı.

Türkiye Sigorta ve Türkiye Hayat Emeklilik Genel Müdürlüğü görevlerinden ayrılarak Bupa Acıbadem Sigorta’ya geçen Atilla Benli, yeni görevine başladığı ilk günün sonunda sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Benzer bir paylaşım da Bupa Acıbadem Sigorta’nın sosyal medya hesabından yapıldı.

Atilla Benli’nin paylaşımı şöyle: “Sevgili meslektaşlarım, bugün benim için gurur dolu bir adımın başlangıç günü. Sektörümüzün sağlık sigortacılığındaki uzman şirketi Bupa Acıbadem Sigorta’daki ilk iş günümü geride bıraktım. İşinde yetkin, aidiyeti yüksek bu büyük ailenin bir parçası olduğum için çok gururluyum. Yeni hedefler, kat edilecek yollar, aşılacak başarılar kısacası güçlü yarınlar için son derece heyecanlıyım. Şirketimiz, paydaşlarımız ve sektörümüz için değer yaratmaya, daha iyisi için birlikte çalışmaya hazırız. İçten ve samimi karşılama için öncelikle Bupa Türkiye Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Gökhan Gürcan’a ve tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim, hoş buldum Bupa Acıbadem Sigorta.”

“Atilla Benli’ye hoş geldiniz diyoruz”

Bupa Acıbadem Sigorta’nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda ise Genel Müdürlük görevini Benli’ye devreden Bupa Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Gürcan’ın sözlerine yer verildi.
Paylaşımda şu ifadelere yer verildi: “Bugün, Bupa Acıbadem Sigorta’da yeni görevine başlayan genel müdürümüz Sayın Atilla Benli’ye hoş geldiniz diyoruz. Bupa Türkiye Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Gökhan Gürcan, bu atamayla ilgili “Kudretimize uygun şekilde kuvvetimizi arttırabilmek için 13.5 yıldan beri büyük bir şevk, inanç ve mutluluk ile yürüttüğüm Bupa Acıbadem Sigorta Genel Müdürlüğü rolümü bugün itibarıyla ile Atilla Benli’ye devrediyorum. Kendisinin kişisel değerleri, engin tecrübeleri ve bilgi birikimi ile Bupa Acıbadem Sigorta şirketine üstün faydalar sağlayacağına inanıyorum. Yeni genel müdürümüz Sayın Atilla Benli, Bupa Acıbadem Sigorta’daki yeni görevinden önce Türkiye Sigorta ve Türkiye Hayat Emeklilik Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü görevlerini yürütüyordu. Bupa Acıbadem Sigorta ailesi olarak, Sayın Atilla Benli’yi büyük bir heyecan ve mutlulukla karşılıyor, tekrar aramıza hoş geldiniz diyoruz.”

Nesnel Medya Grubu olarak bizlerde Atilla Benli’ye  ve Bupa Acıbadem Sigorta Ailesine hayırlı olsun diliyoruz.