Türkiye Sigorta üst yönetiminde 2 isim görevlerinden ayrıldı

Türkiye Sigorta’da 2 genel müdür yardımcısı görevlerinden ayrıldı. Türkiye Sigorta’dan KAP’a yapılan açıklamada, “Şirketimizin Genel Müdür Yardımcıları Sayın Fatih Yıldız ve Sayın Mehmet Ertan Özay 04.09.2023 tarihi itibarıyla görevlerinden ayrılmıştır.” denildi.

2019 yılında Güneş Sigorta AŞ’de İnsan Kaynakları, Eğitim, Tedarik ve İdari Hizmetler Grup Müdürü olarak göreve başlayan Fatih Yıldız, Haziran 2020 tarihinde Ziraat Sigorta, Vakıf Emeklilik, Ziraat Emeklilik ve Halk Emeklilik İnsan Kaynakları, Eğitim, Tedarik ve İdari Hizmetler’den sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmış, Haziran 2020 tarihi itibarıyla Güneş Sigorta ve Halk Sigorta İnsan Kaynakları, Eğitim, Tedarik ve İdari Hizmetler’den sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevlerini sürdürdü. Yıldız, 1 Eylül 2020 tarihinden bu yana ise itibarıyla Türkiye Sigorta ve Türkiye Hayat Emeklilik İnsan Kaynakları, Eğitim, Tedarik ve İdari Hizmetler’den sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görevini sürdürmekteydi.

Sektörün yakından tanıdığı Mehmet Ertan Özay ise 2003-2006 yılları arasında Aksigorta’da İç Denetim Müdür Yardımcısı ve Mali İşler Müdürlüğü göreviyle girdiği sigorta sektöründe birçok şirkette Mali İşlerden sorumlu Genel Müdürlüğü görevlerinde bulunmuş, Mart 2023 tarihi itibarıyla ise Türkiye Sigorta Finansal Yönetim ve Türkiye Hayat Emeklilik Finans, Aktüerya ve Teknik Operasyon Genel Müdür Yardımcısı olarak göreve başlamıştı.