Türkiye Sigorta ve Türkiye Hayat Emeklilik’ten Payten ile işbirliği

Türkiye Sigorta ve Türkiye Hayat Emeklilik, Payten’in Payten Payment Gateway ödeme yönetim platformunu tercih etti. 20’den fazla sigorta firmasına sunduğu ödeme çözümleri ile Payten; Türkiye Sigorta ve Türkiye Hayat Emeklilik ile acenteler, bankalar ve son kullanıcılar arasında hızlı ve güvenli bir ödeme ağı oluşturacak.

Payten Payment Gateway ödeme yönetim çözümü, kredi kartının ilk 6 ve son 4 hanesiyle işlem yapma, akıllı işlem yönlendirme, entegre anti-fraud modülü, kart saklama, tekrarlayan ödeme, linkle ödeme, taksit programları, banka puan kullanımı, bayi tahsilatları, mutabakat modülü ve Secure IVR özelliklerini tek bir entegrasyon ile sunuyor. Ödeme altyapılarını Payten Payment Gateway ile güçlendiren Türkiye Sigorta ve Türkiye Hayat Emeklilik, ön provizyon sorgusuna gerek kalmadan ödeme işlemlerini tercih ettikleri bankaya yönlendirerek komisyon maliyetlerini düşürme imkanına sahip olurken tüm e-ödeme ekosistemlerini tek platformdan yönetebilecek.

Payten Türkiye Ülke Lideri Burak Kutlu konu ile ilgili açıklamasında şunları söyledi: ”Bankalar, e-ticaret firmaları, online pazar yerleri ve online ödeme alan her sektörden pek çok firmaya hizmet veriyoruz. Ancak sigorta sektörünün hizmet ağımızda özel bir konumu bulunuyor. Sigorta firmaları tarafından sıkça tercih edilen Payten Payment Gateway, firmalara esneklik sağlarken işlem maliyetlerini de düşüren akıllı işlem yönlendirmeye ek olarak pek çok fonksiyonu tek platformda ve 7/24 canlı destek ile sunabilen sektördeki en kapsamlı ödeme yönetim platformu olma özelliğini taşıyor. Bu özellikleri Türkiye Sigorta ve Türkiye Hayat Emeklilik ile buluşturarak Türkiye’de sigorta sektörünün dijital gelişimine verdiğimiz katkı bizleri oldukça mutlu ediyor.”

Türkiye Sigorta ve Türkiye Hayat Emeklilik Proje Yönetimi Planlama ve Raporlama Direktörü Metin Memişoğlu ise ”Payten’in sigorta sektöründeki referansları Payten’i seçmemizde büyük rol oynadı. Ürünlerimizi sigortalılarımız ve katılımcılarımızın yanında olarak sunmaya özen gösterirken ödeme aşamasında hız ve güvenliği bir arada sunabilmemiz büyük önem taşıyor. Hızlı ve pratik bir ödeme deneyimini müşterilerimize sunmak için ise ödeme yönetim platformumuzun akıllı işlem yönlendirme, kart saklama, çoklu kart ile tahsilat, tekrarlayan ödeme gibi pek çok fonksiyonu bir arada sunabilmesi gerekiyor. Payten, gerçekleştirdiğimiz iş birliği ile ödeme adımında ihtiyaç duyduğumuz bütün geliştirmeleri tek entegrasyon ile sağlayarak ödemelerimizi tek platformdan yönetmemizi sağlıyor.” dedi.