Ray Sigorta’da üst düzey atamalar

Geçtiğimiz günlerde 65. yılını kutlayan Ray Sigorta’da, uzun vadeli stratejik planlar doğrultusunda organizasyon yapısı geliştirilip yenilendi. Yeni yapılanma kapsamında, şirkette yeni genel müdür yardımcısı atamaları yapıldı.

Ray Sigorta, stratejik hedefleri doğrultusunda organizasyon yapısını uçtan uca değiştirerek, yeni hedeflerine uygun üst düzey atamalar gerçekleştirdi. Buna göre, Haziran ayı itibarıyla Finans Genel Müdür Yardımcılığı görevine Emre Yağcı’nın atandığı duyuruldu. Yaklaşık 15 yıldır sigorta sektöründe görev yapan Yağcı, 2016-2020 yılları arasında Ray Sigorta’da Bütçe ve Raporlama Müdürlüğü görevini üstleniyordu.

Şirketin Bilgi Teknolojileri departmanı yenilenip, etki alanı genişletilerek “Teknoloji ve Dijital Çözümler” olarak yapılandırıldı. Temmuz ayı itibarıyla, Teknoloji ve Dijital Çözümler Genel Müdür Yardımcılığı görevine Burak Sol getirildi.

Pazarlama ve Müşteri Çözümleri Genel Müdür Yardımcılığı görevine, daha önce şirkette Pazarlama Direktörlüğü görevinde bulunmuş olan Kerem Erdoan atandı. Erdoan, yenilenen Pazarlama organizasyonunda; Pazarlama ve Kurumsal İletişim, Müşteri Deneyimi, Müşteri ve Pazar İç Görüsü, Ekosistem ve Dijital Kanallar, Müşteri Hizmetleri ve Dijital Kanallar departmanlarından sorumlu olacak.

 

Ray Sigorta’nın yeni organizasyon yapısında “İnsan Kaynakları” departmanının ismi “Yetenek ve Kültür” olarak değiştirilerek, sorumluluk alanı genişletildi. Yetenek ve Kültür Genel Müdür Yardımcılığına ise Mukadder Aksoy atandı. Aksoy, yenilenen organizasyon yapısında Yetenek Yönetimi, Ücretlendirme ve Yan Haklar, Öğrenme ve Gelişim, İşe Alım departmanlarından sorumlu olacak.

Şirkette uzun yıllardır Strateji Direktörü olarak görev yapan Sevil Şener; Kurumsal Strateji ve Performans, Proje Yönetimi, Sürdürülebilirlik ve Aktüeryal Rezerv Yönetimi departmanlarından sorumlu olarak Strateji Genel Müdür Yardımcılığı görevine,

Satış Direktörü olarak görev yapan Engin Deniz Şener; Bireysel Satış ve Satış Planlama ve Performans Yönetimi departmanlarından sorumlu olarak Bireysel Satış Genel Müdür Yardımcılığı görevine,

İş Zekası ve Proje Yönetimi Direktörü olarak görev yapan Ersin Tüvar ise; Oto Dışı Hasar, Oto Hasar ve Hukuk ve Bedeni Hasar, Analitik, Anlaşmalı Kurumlar, Saha Denetim & Araştırma ve Rücu departmanlarından sorumlu olarak Hasar Genel Müdür Yardımcılığı görevine atandı.

“Yeni bir 65 yıl için hazırız”

Şirketin yeni organizasyon yapısıyla ilgili açıklama yapan Ray Sigorta CEO’su Koray Erdoğan; “Elde ettiğimiz başarılar ve uzun vadeli hedeflerimizle paralel olarak şirketimizin organizasyon yapısını geliştirdik ve tamamıyla yeniledik. Ataması gerçekleşen tüm arkadaşlarıma çok güveniyorum ve hepsine başarılar diliyorum. Yalnızca üst düzey atamalar değil; birimler, unvanlar ve sorumluluk alanlarında da yenilemeler oldu. Yaptığımız köklü değişimlerin şirketimize ve sektöre faydalı olacağına inancım tam.” dedi.