Nihal Asker: RS Assurance sigorta sektörüne yeni bir soluk getirecek

RS Assurance, sigorta şirketleri ile gerçekleştireceği anlaşmalarla sektöre yenilikler getirmeye hazırlanıyor. Grup şirketlerinin sahip olduğu know-how birikimini ve arıza onarımı, dolu/hasar onarımı, oto ekspertiz, oto yıkama gibi hizmetleri tek çatı altında toplayarak işbirliği içinde bulunduğu sigorta şirketleriyle sektöre değer katmayı hedefleyen RS Assurance, sigorta şirketlerinin hizmet kalitesini artırırken araç sahiplerinin de aracını güvence altına almayı amaçlıyor. RS Assurance Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Nihal Asker konuyla ilgili paylaştığı satır başlarında “RS Otomotiv Grubu bünyesindeki şirketler tarafından sunulan hizmetlerin sigorta sektöründeki şirketler başta olmak üzere, kurumsal firmaların ürünlerine entegre edilerek prim bazlı ücretlendirilmesi noktasında RS Assurance olarak tek merkezden tek bir sözleşme ile yönetilmek üzere kuruldu. Bu sayede RS Otomotiv Grubu, yeni şirketi ile poliçelere değer katacak yeni ürün ve hizmetlerini sigorta sektörüne sunacak. Verimliliği ve hizmet kalitesini destekleyen yapımızla fark yaratacağız” açıklamasını yaptı.

Geçtiğimiz ay ticari hayatına başlayan RS Assurance, özellikle sigorta sektöründeki iş yapış modellerini dönüştürmeyi ve yenilikler katmayı hedefliyor. Periyodik bakım, lastik saklama, oto yıkama, dolu/hasar onarımı, mini onarım, oto ekspertiz gibi birçok farklı nitelikteki hizmetin tek bir sözleşmeyle, tek çatı altında sigorta şirketlerine ve kurumsal yapılara sunacak olan şirket, sürücülerin sahip olduğu araca da değer katacak.

Sigortada verimliliği ve hizmet kalitesini destekleyeceğiz

Sektörde çok yönlü hizmetleri sunabilme konusunda yenilikçi ihtiyaçların doğduğunu ve dönüşen trendleri yakalamak adına RS Assurance’ı kurduklarını ifade eden RS Assurance Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Nihal Asker, “Grup şirketlerimizin sahip olduğu tecrübe, bilgi birikimi ve teknolojilerden teminat vasıtasıyla sigorta sahibi tüm araç sahiplerinin faydalanmasını, bu sayede araçlarının değerinin de korunmasını hedefliyoruz. Üstelik tüm bu hizmetleri tüm Türkiye’de ve KKTC’de sunabilme kapasitesine sahibiz. Verimliliği ve hizmet kalitesini destekleyen yapımızla fark yaratacağız.” şeklinde konuştu.

Kaza riskini azaltacak, araçların ömrünü uzatarak katma değer yaratacağız

Öte yandan RS Assurance Ürün Geliştirme ve Satış Direktörü Nilay Gür ise “Başta sigorta sektörü olmak üzere kurumların ayrıştırıcı ve katma değer yaratan projelere ihtiyaçlarının bilincindeyiz. RS Otomotiv Grubu temelde otomobil ile ilgili birçok konuda bireysel ve kurumsal müşterilere hizmet sunuyor. Yapılan işlem günün sonunda aracın ömrünü uzatıyor, kaza riskini azaltıyor, değerini koruyor ve araç sahibine çeşitli ayrıcalıklar sağlıyor. RS Assurance olarak B2B çalışma modeli ile başta sigorta şirketleri olmak üzere tüm kurumlara avantajlı primler sunarak bunları kurumun ana ürününe entegre ediyoruz. Gerek IT altyapısı gerek operasyonel ve teknik yeterlilik anlamında RS Otomotiv Grubu’nun gücüyle ilerleyerek bütünleşik bir değer sunuyoruz.” dedi.