Tur Assist, Europ Assistance’ın Türkiye partneri oldu!

Asistans sektöründe 27 yıldır verdiği yenilikçi hizmetler ile öne çıkan Tur Assist, yeni bir anlaşmaya daha imza attı. Europ Assistance’ın Türkiye Partneri olduğunu duyuran Tur Assist, bu iş birliği ile birlikte 200’den fazla ülkede var olan global şirketin Türkiye operasyonlarını hayata geçirecek. Europ Assistance Türkiye Eski Yönetim Kurulu Üyesi Mine Ayhan’ın katılımındaki imza töreninde konuşan Tur Assist CEO’su Timur Selçuk Turan, iş birliklerini sektöre duyurmaktan mutluluk duyduklarını ifade ederken, Tur Assist Yönetim Kurulu Üyesi ve RS Assurance’ın Yönetim Kurulu Üyesi & CEO’su Nihal Asker, “Özellikle Avrupa’daki ve dünya çapındaki birçok sigortalının yanında olan küresel bir şirketle geliştirdiğimiz bu iş birliği, Tur Assist’in global pazardaki firmalarla partner olma hedefleriyle de tam olarak örtüşüyor.” açıklamasını yaptı.

 Değişen dünyaya ayak uydurarak hizmetlerini her geçen gün geliştiren, sektörün en eski asistans şirketlerinden Tur Assist, gerçekleştirdiği yeni iş birliği ile global hizmetlerde de söz sahibi olmayı hedefliyor. Yeni partnerlik anlaşması kapsamında, dünya çapında Ferrari, Nissan gibi dev markaların yol yardım hizmetlerini bünyesinde bulunduran ve 200’den fazla ülkede faaliyet gösteren Europ Assistance’ın Türkiye’deki operasyonları, RS Otomotiv Grubu çatısı altındaki Tur Assist tarafından yönetilecek. Ayrıca yurtdışında yaşayan ve Europ Assistance’tan hizmet alan yabancı sigortalıların ülkemizdeki operasyonel süreçleri de yine Tur Assist tarafından sağlanacak.

Europ Assistance Türkiye yönetim Kurulu Üyesi Mine Ayhan’ın katılım gösterdiği imza töreninde konuşan Tur Assist CEO’su Timur Selçuk Turan, iş birliklerini sektöre duyurmaktan mutluluk duyduklarını aktarırken yeni kurulan ve sigorta şirketlerine poliçe bazlı verilebilecek hizmetler kurgulayıp sunacak olan RS Assurance’ın CEO’su & Yönetim Kurulu Üyesi ve Tur Assist Yönetim Kurulu Üyesi Nihal Asker, konuyla ilgili olarak “Europ Assistance gibi köklü ve global bir markayla geliştirdiğimiz bu iş birliği, Tur Assist’in global pazardaki firmlarla partner olma hedefleriyle de tam olarak örtüşüyor. Bu iş birliğini tüm sektörümüze duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Ülkemize katma değer sağlayacak ürün ve hizmetler sunmaya devam edeceğiz.” dedi.