Bupa, Stratejik Tasarım ve Hizalanma Forumu’nu gerçekleştirdi

Entegre sağlık grubu Bupa Türkiye Sağlık Hizmetleri’nin Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) “Kudretini Gör, Kuvvetli Ol” sloganıyla gerçekleştirdiği 2023 Stratejik Tasarım ve Hizalanma Forumu’nda tüm yönetim ekipleri bir araya geldi.

İhtiyaç yönetimi ve değer yaratmak felsefesiyle oluşturulan hedef ve stratejilerin konuşulduğu bu organizasyonda; müşterilerin ihtiyaç ve beklentileri odak noktasında tutularak yenilikçi yaklaşımlarla nasıl daha iyi hizmetler sunulabileceği görüşüldü. “Mutlu çalışan = mutlu şirket = başarı” misyonuyla gerçekleşen bu organizasyonda, konusunda uzman yöneticilerin sunumlarından oluşan çok çeşitli paneller ile, kolektif bir bilinçle hem hedef ve stratejiler üzerine çalışıldı hem de başarılar kutlanarak keyifli vakit geçirildi.

Bupa Türkiye’nin entegre sağlık hizmetleri yolculuğundaki ilk ve büyük adımlardan, “ağız ve diş sağlığı” alanındaki senCard Dental Klinik çatısı altında neler yapılacağı, bu alanda nasıl derinleşileceği değerlendirildi. Bupa Türkiye’nin global hedefleri arasında yer alan “dünyanın en müşteri odaklı sağlık hizmet sağlayıcısı olma” yolunda müşteri deneyimi, dijital müşteri, büyüme ve sürdürülebilirlik konuları forumun odak noktaları oldu.

Bupa Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Gürcan forumu şöyle değerlendirdi, “Bupa Türkiye çatısı altında bir araya gelerek geçmişten bugüne yaşanmışlıkları, tecrübeleri interaktif bir alanda paylaşma imkânı bulduğumuz; geleceğe dönük hedef ve stratejilerimize ışık tutan birbirinden kıymetli panellerin olduğu, oldukça önemli bir organizasyonu geride bıraktık. Son derece keyifli ve verimli geçen bu organizasyonda emeği geçenlere, paylaşımlarıyla hedeflerimizi gerçekleştirme yolundaki inancımızı yükselten tüm yönetim ekibimize teşekkür ediyorum. Daha büyük düşünen ve daha büyük yaşaması gereken Bupa Türkiye’nin stratejik yol haritasını hayata geçirebilmek adına “Kudretini gör, kuvvetli ol” mottomuzu oldukça kıymetli buluyorum. İnanıyorum ki, kader ve değer hepimizin olacak.”

Bupa Acıbadem Sigorta Yeni Genel Müdürü Atilla Benli de katıldığı bu organizasyon ile ilgili “Böylesi güzel bir sinerji ve enerjiye sahip bir ekip ile bir arada olmaktan çok mutluyum. İlham verici bilgi paylaşımların olduğu bu paneller süresince atılan tohumlardan, gelişecek projelerimiz için çok heyecanlı ve gururluyum. Oldukça verimli geçen bu organizasyonda, emeği geçen tüm ekibe teşekkür ediyorum.” diyerek düşüncelerini dile getirdi.