Allianz’dan yeni reklam kampanyası: ‘Emeklilikte ikinci gelir, Allianz ile iyi gelir’ 

Toplumun emeklilik dönemindeki ek gelir ihtiyaçlarına dikkat çeken Allianz Türkiye, Emeklilik Gelir Planı ile Finansal Danışmanlık ürün ve hizmetlerinin avantajlarını, müşterilerinin gözünden anlattı. Bireysel Emeklilik Sistemi’nden emekli olan Allianz müşterilerinin deneyimlerini anlattığı yeni iletişim kampanyası, üç reklam filminden oluşuyor. 

 Allianz Emeklilik Dünyası Bağlılık Programı ile yıllardır emeklilik dönemine yönelik önemli avantajlar ve fırsatlar sunan Allianz Türkiye, toplumun ihtiyaçlarına yönelik farkındalığı artırmaya odaklanan iletişim çalışmaları yürütmeye devam ediyor. Bireysel Emeklilik Sistemi’nin (BES) tasarruf ve yatırım aracı olmanın yanı sıra, emeklilik maaşı veren bir sistem olarak faydasını da vurgulayan Allianz Türkiye, toplumun emeklilik dönemindeki ek gelir ihtiyacına dikkat çeken yeni reklam filmlerini yayımladı. Allianz Finansal Danışmanlık hizmetine de değinilen reklam filmlerinde, Allianz Emeklilik müşterilerinin varlıklarını yönetmek için kişiye özel yatırım danışmanlığı sağlanmasına ek olarak, maaş almaya hak kazandıkları emeklilik döneminde çeşitli hizmetlerden ve avantajlardan yararlanmaya devam edebilecekleri vurgulanıyor.

Selahattin Kahveci, Mehmet Gök ve Fatma Molla kendi hikayelerini anlatıyor

“Emeklilikte ikinci gelir, Allianz ile iyi gelir” sloganlı reklam filmlerinde emeklilik döneminde de tutkuyla bağlı olduğu mesleğini icra edebilen ve ikinci emeklilik planı sayesinde daha iyi bir hayat yaşayan Selahattin Kahveci’nin, eşi ve karavanı ile emeklilik hayatında ülkemizi dolaşan Mehmet Gök’ün ve ufak birikimleri sayesinde emekliliğini torunlarıyla keyifli bir hayat yaşayarak sürdüren Fatma Molla’nın deneyimlerine yer veriliyor. Allianz emeklilerinin ilham veren hikâyeleri, Allianz Türkiye sosyal medya hesaplarında da yer alıyor.

 

KÜNYE

Reklamveren:  Allianz Yaşam Emeklilik AŞ ve Allianz Hayat Emeklilik AŞ

Reklamveren Yetkilisi:  Onur Kırcı, Fisun Koç Doğan, Murat Toz, Mehmet Nakkaşoğlu, Gözde Kersu, Murat Şeker, İlkay Tanrıkulu, Göksu Güneş, Mustafa Humanızlı

Reklam Ajansı: DONE Agency
Kurucu Kreatif Direktör: Necip Duman
Kreatif Ekip Liderleri
: Kasım Koç, Müge Durukan
Kreatif Ekip: Semih Özer, Aziz Burhan Özkan, Serkan Öztürk
Müşteri İlişkileri Ekibi: Behnan İnce, Berkay Kurnaz
Prodüksiyon Şirketi: Yapar İstanbul
Yönetmen: Yunus Emre Boylu