AXA Sigorta’nın “Gelecek Fakültesi” yeni mezunlarını verdi

AXA Sigorta’nın, acentelerinin profesyonelliğine katkı sağlamak ve yeni nesil acentelerini geleceğe hazırlamak amacıyla Boğaziçi Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi iş birliğiyle sürdürdüğü Gelecek Fakültesi yeni mezunlarını verdi.

Türkiye’de sigorta sektörüne öncülük eden yenilikçi ve köklü şirket AXA Sigorta’nın, profesyonel acentelerinin gelişimlerine destek olmak ve dağıtım kanallarını daha da güçlendirmek amacıyla 2019 yılında başlattığı Gelecek Fakültesi, yeni mezunlarını verdi. 14 Eylül tarihinde AXA Sigorta Genel Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen ve AXA Sigorta CEO’su Yavuz Ölken’in de katıldığı törende, Gelecek Fakültesi çatısı altındaki “Gelecek Sensin” ve “Yükselen Yıldızlar” eğitim programlarını başarıyla tamamlayan kişilere sertifikaları takdim edildi.

AXA Sigorta’nın, Boğaziçi Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi iş birliğiyle sürdürdüğü Gelecek Fakültesi’nde katılımcı acenteler, Boğaziçi Üniversitesi uzman eğitmenlerinden işletme, finans, pazarlama, satış, müşteri deneyimi, iletişim gibi başlıklarda akademik dersler alıyor. AXA Sigorta Satış Kanalları Gelişim Koordinatörü Sevil Dural’ın liderliğinde gerçekleştirilen Gelecek Fakültesi’nde, katılımcılar AXA Sigorta’nın başarılı yöneticilerinden de eğitim alma şansına sahip oluyor.

Mezuniyet töreninde konuşan AXA Sigorta CEO’su Yavuz Ölken şunları söyledi: “AXA Sigorta olarak, 130 yılı aşkın süredir bu topraklarda sigorta sektörüne öncülük ediyoruz. Acentelerin profesyonelleşmesine katkı sağlamak ve günün gerektirdiği becerilere sahip olmalarını desteklemek sektörümüzün sürdürülebilirliği açısından çok önemli. Sigortacılık deneyim gerektiren itibarlı bir meslek. Dolayısıyla meslektaşlarımızın profesyonel anlamda kendilerini geliştirmeleri sektörümüze de değer katıyor. Bu anlamda Gelecek Fakültesi, AXA Sigorta olarak sektöre yön verdiğimiz çalışmalarımızdan biri. Ayrıca, Aile Sigortacılığı yaklaşımımız gereği acentelerimiz, müşterilerimiz için çözüm ortağı olma konusunda çok önemli rol üstleniyor. Acentelerimizin yetkinliklerini artırmak ve çağı yakalamalarını sağlamak, müşterilerimiz için değer yaratırken olmazsa olmazımız. Gelecek Fakültesi mezunlarımızı gösterdikleri bu kıymetli çaba için tebrik ediyorum.”

Projenin dizayn edilmesinde emeği geçen tüm ekip arkadaşlarına, eğitmenlere ve destekleri için AXA Sigorta üst yönetimine teşekkür ederek konuşmasına başlayan AXA Sigorta Satış, Pazarlama ve Sağlık Başkanı Sanem Çıngay Buçukoğlu ise şu açıklamalarda bulundu: “AXA Sigorta Gelecek Fakültesi 2019 yılından beri mezunlarını veriyor ve sektörün gelişimine sürdürülebilir bir katkı sağlıyor. Boğaziçi Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi iş birliğiyle gerçekleştirdiğimiz eğitimlerimiz sayesinde hem bugünün hem de yarının profesyonel sigortacılarını yetiştiriyoruz. Bu vizyonumuzu paylaşan gelişime açık acentelerimize teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum.”

AXA Sigorta Genel Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen Gelecek Fakültesi Mezuniyet Töreni ve akşam yemeği organizasyonlarının yer aldığı videoyu aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz: