QNB Sigorta’ya Smart-i Awards’da “Yılın Ekibi” ödülü

QNB Sigorta, ülkemizde ve dünyada öne çıkan platformlar tarafından düzenlenen ödül programlarında başarılarını tescillemeye devam ediyor. Şirket son olarak, sigortacılık sektörünün gelişmesini hedef alan ürün ve hizmetleri desteklemek amacıyla düzenlenen Smart-i Awards’ten birincilik ödülü ile döndü. QNB Sigorta Pazarlama ekibi, yeni marka adına geçiş sürecinde gerçekleştirdiği çalışmalarla Smart-i Awards tarafından Yılın Ekibi ödülüne layık görüldü.

 Sağlık, hayat ve bireysel emeklilik sigortası branşlarında sürdürdüğü sigortacılık faaliyetleri ile bireylerin sadece zor günlerinde değil hayatları boyunca yanlarındaolmayı hedefleyen QNB Sigorta, başarılı projeleriyle elde ettiği ödüllerine bir yenisini daha ekledi. QNB Sigorta, sigortacılık sektörünün gelişmesini hedef alan ürün ve hizmetleri desteklemek sigortacılık endüstrisindeki yaratıcılığı teşvik etmek amacıyla düzenlenen Smart-i Awards tarafından Yılın Ekibi ödülüne layık görüldü. QNB Sigorta Pazarlama ekibi, yeni marka adına geçiş döneminde hayata geçirdiği başarılı çalışmaları ile ödülü almaya hak kazandı.

Türkiye’nin en büyük özel bankalarından QNB Finansbank ortaklığında faaliyet gösteren Cigna Sağlık Hayat ve Emeklilik; herkes için ulaşılabilir, güvenilir sigortacılık hizmetleri sunmak üzere çıktığı yolda %100 QNB Finansbank iştiraki olarak faaliyetlerine devam edeceğini açıklamıştı. Yeni marka adını ise QNB Sigorta olarak duyurmuştu. Yeni marka adına geçiş süreci kapsamında QNB Sigorta Pazarlama Ekibi; sadece 4 ayda çalışanların kullandığı iç dokümanlar ve platformların yanı sıra müşteriye ulaşan tüm iletişim kanallarında marka adının düzenlenmesine liderlik etti.

Yeni yapılanmasıyla QNB Finansbank’ın gücünü de arkasına alan QNB Sigorta, sigortacılık sektöründe daha etkili adımlarla ilerlemeye devam ediyor. Dönüşüm sürecine yeni hedefler ve söylemlerle adım atan şirket sağlık, hayat, ferdi kaza ve bireysel emeklilik sigortası alanlarında müşterilerinin bugününü ve geleceğini güvence altına alarak, hayatına dokunduğu herkesi iyi hissettirmeyi amaçlıyor.