Tur Assist’e Smart-i Awards’da altın ödül…

Türkiye’nin en yaygın asistans hizmeti ağına sahip Tur Assist, aldığı ödüllere bir yenisini daha ekledi. Geçtiğimiz günlerde Uluslararası Sigorta Zirvesi ile eşzamanlı gerçekleşen Smart-i Awards etkinliğinde ödüle layık görülen şirket, “Hasar Odaklı Asistans Hizmetleri” uygulamasıyla Dijital Dönüşüm alanında Altın Ödül’ünü kazandı. Sigorta sektörünün ilk ve tek inovasyona dayalı ödül töreninde, 7 farklı kategoride 29 farklı ödül takdim edildi.

 Sigorta sektörünün gelişimini hedef alan ürün ve hizmetleri desteklemek, inovatif projeleri öne çıkararak iş modellerinin, deneyimlerin paylaşılmasını sağlamak ve sektördeki yaratıcılığı teşvik etmek amacıyla bu yıl ikinci kez düzenlenen Smart-i Awards, 12’nci Sigorta Haftası ve 2’nci Uluslararası Sigorta Zirvesi kapsamında gerçekleşti. Sektördeki birçok önemli oyuncunun katılım sağladığı programda jüri üyeleri “Dijital Dönüşüm”, “En İnovatif Ürün”, “En İyi Tutundurma, Pazarlama Başarısı”, “Sosyal Sorumluluk”, “Yenilikçi Müşteri Etkileşimi ve Deneyimi”, “Yılın Ekibi” ve “Yılın InsurTech’i” kategorilerinde 29 projeyi ödüle layık gördü.

Ülkemizin en köklü asistans şirketlerinden RS Otomotiv Grubu çatısı altındaki Tur Assist ise ödüle layık görülen şirketler arasındaki yerini aldı. Sigorta sektöründe hasar süreçlerini kolaylaştırmak adına ortaya koyduğu “Hasar Odaklı Asistans Hizmetleri” projesi, Dijital Dönüşüm alanında Altın Ödül’ü almaya hak kazandı. Sektörde fark yaratmak adına dijitalleşmeyi ön planda tuttuklarını aktaran Tur Assist Genel Müdürü Timur Selçuk Turan, “Hasarlı araçları henüz çekiciye yüklemeden fotoğraflayıp, yapay destekli yazılımımız TurApp ile analiz ederek müşterilerimizin hasar süreçlerine katkı sağlayan projemizin aldığı bu ödül bizim için çok değerli. Tüm süreçlerimizde çağa ayak uyduran ve geleceği şekillendiren uygulamalarımızla katma değer sağlamaya devam edeceğiz. Bizleri bu ödüle layık gören tüm jüri üyelerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.” şeklinde konuştu.