Unico Sigorta’dan sürdürülebilir hizmet için “İnsan Odaklı Strateji”

Değişen müşteri ihtiyaçlarına hızlı ve doğru çözümler sunmak için 2022 yılında “Değişim, Dönüşüm ve Gelişim” üzerine oluşturduğu iş planını uygulayan Unico Sigorta bu kapsamda yatırımlara devam ediyor.

Bu yıl sektörde 35. yılını kutlayan Unico Sigorta, insan odaklı yaklaşımına uygun olarak üç üst düzey atama yaptı: Barış Tabakoğlu Bölge Satış Direktörü, İbrahim Ağacık Kurumsal Satış Direktörü ve Emre Anıl Can Müşteri Mükemmeliyet Merkezi Koordinatörü oldu.

Bu atamaların dünyada ve ülkemizde belirsizlik ortamının artmasıyla birlikte müşterilerin kendilerini güvenli hissedecekleri hizmet ihtiyacını anlayıp geliştirmeye katkı sağlayacağını belirten Unico Sigorta Genel Müdürü Ender Güzeler sözlerine şöyle devam etti: “Unico Sigorta olarak köklerimizden aldığımız güç ve insan odaklı yaklaşımımızla gelecekte kendilerini güvenli hissedecekleri yolculukta onlarla birlikte yürüyoruz. Unico Sigorta’da çalışanların öncelikli amacı müşterilerimizi bilip, anlayıp, saygı duyup, geleceğe umutla ilerleyecek sürdürülebilir bir yaklaşımla hizmet etmek.”

Anadolu Üniversitesi İktisat mezunu olan Barış Tabakoğlu, sigortacılık kariyerine 1997 yılında başladı. Sırasıyla Yapı Kredi Sigorta, Güneş Sigorta ve Koru Sigorta’da satış ve pazarlama pozisyonlarında çalışan Tabakoğlu, 2021 yılından bu yana HDI Sigorta Finansal Kurumlar ve Sağlık Sigortaları Satış Grup Müdürü olarak görev yapmaktaydı. Tabakoğlu, 1 Ekim 2023 itibarıyla Unico Sigorta Bölge Satış Direktörü oldu.

Anadolu Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri mezunu olan Emre Anıl Can, 2011 yılında Citi Bank’ta satış sorumlusu olarak başladığı kariyerine Sompo Sigorta’da müşteri hizmetleri takım lideri olarak devam etti. 2014 yılından bu yana HDI Sigorta’da çeşitli yönetsel kademelerde farklı görevler alan Anıl, 18 Eylül 2023 itibarıyla Unico Sigorta Müşteri Mükemmeliyeti Merkezi Koordinatörü oldu.

Kurumsal Satış Direktörlüğü’nde değişim

Unico Sigorta – Kurumsal Satış Direktörlüğü görevi, daha önce şirkette Ürün Yönetimi ve İş Geliştirme Grup Başkanı ve  Bölge Satış Direktörü olarak görev yapan İbrahim Ağacık’a verildi. Lisans eğitimini Cumhuriyet Üniversitesi-İşletme bölümünde, Yüksek Lisans eğitimini Nişantaşı Üniversitesi’nde tamamlayan Ağacık; sırasıyla Güneş Sigorta, Ankara Sigorta, Dubai Starr Sigorta ve Quick Sigorta’da çalıştı. Ağacık, 1 Ekim 2023 itibarıyla Unico Sigorta’nın Kurumsal Acente ve Broker’lardan sorumlu Kurumsal Satış Direktörü olarak görev yapacak.