Anadolu Sigorta’ya Stevie’den “HR Rising Star” ödülü

Bu yıl sekizincisi düzenlenen Stevie Büyük İşverenler Ödülleri’nde “HR Rising Star” kategorisine Anadolu Sigorta İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü İşveren Markası ve İşe Alım Yönetimi Birimi çalışanlarından İlayda Yelken, TEM’AS projesiyle ödül aldı.

Dünyanın önde gelen iş ödüllerinden biri olan Stevie Büyük İşverenler Ödülleri’nin sekizincisi gerçekleşti. Bu yıl 28 ülkeden pek çok kuruluştan binden fazla aday çeşitli kategorilerde değerlendirildi. Değerlendirmeler sonucu Anadolu Sigorta İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü İşveren Markası ve İşe Alım Yönetimi Birimi çalışanlarından İlayda Yelken, TEM’AS projesiyle “HR Rising Star” kategorisinde ödül aldı.

Kendi kategorisinde finale kalan tek Türk aday olan Yelken’in projesi bu yıl hayata geçirildi. TEM’AS projesi ile birlikte özellikle Y ve Z kuşağını daha yakından anlamak, çalışanlar ile İnsan Kaynakları arasındaki iletişimi güçlendirmek, işten ayrılma oranlarının nedenlerini saptamak ve şirket içindeki yetenekleri kaybetmeden önce doğru noktalara müdahale edebilmek hedeflendi. İnsan Kaynakları ekipleri olarak çalışanları anlamanın ve onların istek ve ihtiyaçlarını karşılayabilmek için gerekli aksiyonların alınmasının sağlanmasını temel çalışma prensipleri olarak belirlediklerini belirten Uzman Yardımcısı İlayda Yelken, “Böylesine prestijli küresel çapta değerlendirmelere tabi tutulan bir platformda bu kategoride Türkiye’yi temsil eden tek şirket ve çalışan olmanın gururu çok büyük. Anadolu Sigorta İnsan Kaynakları ekibi olarak, gençlerin görüş ve önerilerini dikkate alan ve genç ekiplerle değişen dünyanın trendlerine ayak uyduran kültürümüzle bu başarılarımızın artarak devam edeceğine inancımız tam. Kariyerimin daha başında benim fikirlerimi destekleyen, hayata geçirmem için bana uygun koşulları sağlayan yöneticilerime ve şirketime teşekkür ediyorum” dedi.