Bupa Acıbadem Sigorta ile Zurich Global arasında önemli iş birliği…

Bupa Acıbadem Sigorta ile Zurich Global Employee Benefits Solutions, çalışan yan haklarına yönelik sunulan küresel sigorta ağını genişletmek için güçlerini birleştirdi.

Bupa Acıbadem Sigorta, global sağlık sigortacılığı alanında, çalışan yan haklarına yönelik küresel sigorta ağını genişletmeyi amaçlayan Zurich Insurance Group ile stratejik iş birliği anlaşması imzaladı. Bupa Acıbadem Sigorta, dünyada 100’den fazla pazarda çok uluslu kurumsal müşterilere sahip Zurich Global Employee Benefits Solutions’ın (ZGEBS) Türkiye’deki sağlık sigortacılığındaki partneri olarak faaliyet gösterecek.

ZGEBS’in Müşterileri Bupa Acıbadem Sigorta’ya Emanet

Türkiye’nin sadece sağlık sigortacılığı alanında uzmanlaşan tek şirketi Bupa Acıbadem Sigorta, Zurich Insurance Group bünyesinde faaliyet gösteren Zurich Global Employee Benefits Solutions (ZGEBS) müşterilerinin çalışan yan hakları kapsamındaki sağlık sigorta hizmetlerindeki partneri oldu. Böylece ZGEBS müşterileri, Türkiye’de Bupa Acıbadem Sigorta’nın anlaşmalı olduğu 7.000’den fazla sağlık hizmeti kuruluşu ve uzmanlık ağının sunduğu avantajlardan faydalanabilecek.

Bupa Acıbadem Sigorta’nın Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Işıl Küçük “Her iki şirket olarak en iyi müşteri deneyimi ve memnuniyeti için çalışırken, içinde bulunduğumuz ekosistemin de dönüşümüne katkı sağlamayı amaçlıyoruz. Buluştuğumuz bu ortak vizyonu göz önünde bulundurarak şeffaflık ve ölçülebilirlik ilkesiyle inovasyonu hızlandırmak, iş verimliliğini artırmak ve sürdürülebilir büyümeyi tetiklemek için en uygun koşulları yaratıyoruz. Gerçekleştirdiğimiz bu güçlü iş birliğiyle daha fazla çok uluslu şirkete ulaşarak sigortanın geleceğine küresel anlamda katkı sağlamayı hedefliyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

Zurich Global Employee Benefits Solutions Ağ Ortağı Yönetim Operasyonları Başkanı Patricio Delacroix yaptığı açıklamada “İş birliğimizin temelinde ortak stratejilerimiz olan inovasyon ve verimlilik yatıyor. Bupa Acıbadem Sigorta’nın geliştirdiği hizmet sistemleri; sağlık hizmeti sunma süreleri ve maliyetlerini sürekli olarak irdeleyerek optimize etmeyi, dolayısıyla müşteri memnuniyetini sıkı bir şekilde artırmayı sağlıyor. Bupa Acıbadem Sigorta ile gerçekleştirdiğimiz iş birliği ile, bu fırsatı kullanarak hızlı ve yalın süreçlerle elde edeceğimiz verimli döngüyü tüm paydaşlarımız için sürdürülebilir kılmayı hedefliyoruz” dedi.