AXA, acenteleriyle buluşmaya devam ediyor

AXA Sigorta, İl Birincileri, AXA Kulüp, Otomotiv Yıldızları ve BES Yıldızı acenteleriyle bir araya geldiği etkinlik serisine Akdeniz, Karadeniz ve Bakırköy bölgeleri ile devam ediyor. 13 Ekim’de Antalya’da, 16 Ekim’de Samsun’da, 17 Ekim’de ise İstanbul Bakırköy’de gerçekleşen etkinliklere katılan acenteler, AXA Sigorta’nın deprem bölgesine kalıcı bir çözüm olarak inşa edeceği Büyükdalyan Tüm Kalplerde İlköğretim Okulu hakkında da bilgi edindiler.

Türkiye’de 130 yılı aşkın süredir sigorta sektörüne öncülük eden AXA Sigorta, profesyonel acentelerinin sürdürülebilirliğini sağlamak ve sektöre katkı sunmak amacıyla hareket ediyor. Yıl boyu bölge ziyaretleri, etkinlikler ve organizasyonlar düzenleyerek tüm iş ortaklarıyla sürekli temasta olan Şirket, acenteleriyle bir araya geldiği etkinlik serisine devam ediyor.

AXA Sigorta yöneticileri, İl Birincileri ve tüm özel kulüp üyesi acentelerin bir araya geldiği etkinlikler serisinin Akdeniz Bölge ayağı 13 Ekim’de Antalya’da, Karadeniz Bölge ayağı 16 Ekim’de Samsun’da, Bakırköy Bölge ayağı ise 17 Ekim’de İstanbul Bakırköy’de gerçekleşti. AXA Sigorta, Kahramanmaraş ve Gaziantep depremlerinin ardından, bu yıl gerçekleşmesi planlanan organizasyonların bütçesinin tamamının deprem bölgesine kalıcı bir çözüm sunmak amacıyla kullanacağını açıklamıştı. Şirket, etkinlik bütçelerine ek olarak AXA Grubu’nun ve tüm dünyadaki AXA çalışanlarının da katkılarıyla, Hatay’da Büyükdalyan Tüm Kalplerde İlköğretim Okulu’nun  inşa edileceği haberini etkinlikte bulunan acenteleri ile paylaştı.

AXA Sigorta CEO’su ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yavuz Ölken etkinlikteki konuşmasına, 2022 yılında göstermiş oldukları başarılı performans doğrultusunda İl Birincileri, AXA Kulüp, Otomotiv Yıldızları ve BES Yıldızları acentelerini tebrik ederek başladı. Sigortacılığın deneyim gerektiren itibarlı bir meslek olduğunun altını çizen Ölken, toplumun ihtiyacı olduğunda sigortacıların mutlaka el uzatması gerektiğini söyledi. Hatay’da inşa edecekleri Büyükdalyan Tüm Kalplerde İlköğretim Okulu projesine destek veren acentelere teşekkür etti.  Okulu çok kısa bir zamanda tamamlamayı hedeflediklerini belirten Ölken, Şirketin inisiyatifine gönülden katılan tüm acentelere müteşekkir olduklarını belirtti ve konuşmasını “Bu sizin okulunuz, bu bizim okulumuz, bu bizim çocuklarımızın okulu.” diyerek tamamladı.

AXA Sigorta CEO’su Yavuz Ölken’in sahneye davet ettiği proje lideri AXA Sigorta Hukuk, Rücu, Uyum ve Kurumsal Sorumluluk Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi Onur Koçkar, deprem bölgesindeki ihtiyaçların takipçisi olduklarını dile getirerek başladı. “Farklı birçok projeyi değerlendirdik. Geleceğimizin çocuklarımıza emanet olduğuna inanıyoruz. Bu yüzden en doğru projenin bir okul yaptırmak olduğuna karar verdik.” diyen Koçkar, bu değerli projeye katkı sağlayan tüm acentelere birinci ağızdan teşekkürlerini iletti.

AXA Sigorta Satış, Pazarlama ve Sağlık Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi Sanem Çıngay Buçukoğlu ise davetli acenteler ile hem okul projesine istinaden görüşlerini paylaştı hem de AXA Sigorta İl Birincileri’nin ve tüm özel kulüp üyesi acentelerin başarılarını kutladı. Çıngay Buçukoğlu konuşmasında, “Bugün, sizlere hem teşekkür etmek hem de tebrik etmek için buradayız. Ama en çok hep beraber, el ele büyümek için buradayız. Sürdürülebilir Gelişim ve Büyüme yolculuğumuzda sizlerle el ele, hep beraber büyüyeceğimize olan inancımız tam. Sektör olarak son yıllarda yaşadığımız tüm doğal felaketlerde ve krizlerde mesleğimize sahip çıktığınız için hepinize çok teşekkür ederim.” dedi.