Türk Nippon Sigorta 15. yılını çalışanlarıyla kutladı…

Türk Nippon Sigorta 6-8 Ekim tarihleri arasında NG Sapanca Otel’de 15. Kuruluş Yıl Dönümünü kutladı. Tüm şirket çalışanlarının bir arada olduğu ve çeşitli etkinliklerin gerçekleştirildiği organizasyonda Türk Nippon Sigorta çalışanları keyifli bir hafta sonu geçirdi.

6 Ekim Cuma günü gerçekleştirilen Bölge Koordinasyon Toplantısı’nda 9 aylık değerlendirmenin yanı sıra yıl sonu hedefleri konuşuldu. 7 Ekim’de ise tüm şirket çalışanlarının katılımıyla önce kokteyl atölyesi etkinliği, sonrasında ise bar gecesi konsepti ile organizasyon son buldu.

Yapılan organizasyonla ilgili görüşlerini belirten Türk Nippon Sigorta Genel Müdürü Dr. E. Baturalp Pamukçu; “9 aylık sonuçlarımızı değerlendirdiğimiz koordinasyon toplantımız sonrası, hedeflerimizi yılın son çeyreğinde yakalamak için faaliyetlerimize hız kesmeden devam edeceğiz. Bu yoğunluk arasında kısa bir mola vermek hem de uzun bir aradan sonra hep birlikte olmak için bir etkinlik yapmak istedik. Buluşmamızın en önemli amacı ise 15. Kuruluş yıl dönümümüzü kutlamaktı. İlk günden bu yana bu başarıda en büyük emeğe sahip olan ve Şirketimizi bu noktalara getiren çalışma arkadaşlarıma teşekkür etmek istiyorum. Her yıl düzenli büyüyen yapımız ve yenilikçi yaklaşımımızla sektördeki istikrarımızı sürdürerek büyümemizi devam ettireceğiz. 2024 yılında elde ettiğimiz başarılara yenilerini ekleyerek ilerlemek istiyoruz.” şeklinde konuştu.