WTW Türkiye Ülke Liderliği görevine Vahap Karatekin atandı

Danışmanlık, brokerlik ve çözüm şirketi WTW, Vahap Karatekin’i Türkiye Ülke Liderliği görevine atadı.

2018 yılında WTW Türkiye’ye katılan ve son 2 yıldır WTW Türkiye Kurumsal Risk ve Brokerlik İş Kolu Liderliği görevini başarıyla yürüten Vahap Karatekin, Türkiye Ülke Liderliği görevine atandı.

Profesyonel iş hayatına 2006 yılında Marsh Türkiye’de Büyük Riskler ekibinde müşteri yöneticisi olarak başlayan Vahap Karatekin, petrol ve gaz, enerji, havacılık, inşaat dahil olmak üzere farklı sektörlerde sigorta brokerliği ve risk yönetimi alanında geniş deneyim ve uluslararası piyasalarda kompleks sigorta, reasürans programlarının, plasmanlarının tasarlanması, uygulanmasında aktif görevler üstlendi. Ülke lideri olarak büyümeyi yönlendirmekten ve Türkiye pazarı için genel stratejiyi belirlemekten sorumlu olacak olan Vahap Karatekin, Türkiye Kurumsal Risk ve Brokerlik iş kolu ekibine liderlik etmeye devam edecek.

WTW Orta ve Doğu Avrupa (CEE) Bölge Lideri Radisav Osmajlić, “Orta ve Doğu Avrupa (CEE) Bölgesi’nin bir parçası olan, Türkiye’de büyük bir potansiyel görüyoruz. Bölgemizde ve Türkiye’de özellikle son yıllarda önemli kazanımlar elde ettik. Vahap, hem şirketimizde hem de sektörümüzde önemli başarılara, deneyime sahip bir lider. Hızla değişen küresel bir ortamda, müşteri ihtiyaçlarını belirlemesini ve bunlara yanıt vermesini sağlayarak, müşterilerimize profesyonel hizmetler ve özel çözümler sunacak son derece yetenekli ve kendini işine adamış bir ekibe liderlik edecek” diye konuştu.

WTW Türkiye Ülke Lideri Vahap Karatekin, “Güçlü global markamız, farklı alanlardaki yüksek yetkinlikteki çalışanlarımız, farklı sektörlere sunduğumuz çözümler ve ürettiğimiz içgörüler sektörümüzde fark yaratmaya devam ediyor. Bir büyüme ülkesi olan Türkiye’de şirketler, verimlilik, maliyet, risk yönetimi, insan kaynağı, çalışan deneyimi ve ESG gibi kritik konulara odaklanıyor ve tam kapsamlı çözüm sağlayabilecek hizmet sağlayıcılara, güvenilir danışmanlara ihtiyaç duyuyor. WTW Türkiye, entegre insan kaynağı ve risk çözümleri ile bir yandan müşterilerinin gelişim ajandalarına destek olurken, bu desteğin nitelik ve niceliksel olarak sürekli bir gelişim içinde kalması için; insana somut olarak yatırım yapmaya, çalışanlarına yurtiçinde ve global ölçekte gelişim ve deneyim fırsatları yaratmaya devam edecek” dedi.