Anadolu Sigorta’nın sponsorluğundaki Maximiles Black The Bodrum Cup’ta büyük final…

Anadolu Sigorta’nın Platin sponsorları arasında yer aldığı Maximiles Black The Bodrum Cup’ın final etabı tamamlandı ve kazananlar belli oldu. 21 Ekim’de yapılan son yarışın ardından Ağanlar Tersanesi’nde düzenlenen törenle ödüller sahiplerini buldu.

Anadolu Sigorta’nın bu sene altıncı kez sponsor olduğu Maximiles Black The Bodrum Cup, 21 Ekim Cumartesi günü tamamlandı. 100’ün üzerinde yat, 2 bine yakın yelkenci ve 10 bine yakın ziyaretçiyi ağırlayan The Bodrum Cup, 2 Ekim’de Selanik’ten başladı, ardından Çanakkale ve İstanbul’a uğradıktan sonra Bodrum’a döndü.

21 Ekim’de Bodrum – Bodrum rotasında tamamlanan son etabın ardından kazananlar belirlendi. Maximiles Black 35. The Bodrum Cup’ın kazananı Gara Poşet oldu.  Anadolu Sigorta’nın ödülü olan “The Challenge Winner of 2023” kategorisinde de birincilik ödülünü yine Gara Poşet kazandı. Anadolu Sigorta organizasyona 6 yıldır sponsor olduğu için de ödüllendirildi.

Bu yıl Maximiles Black 35. The Bodrum Cup kazananına takdim edilen kupaların ana esin kaynağı, Cumhuriyetin 100’üncü yılı oldu. Ressam ve heykeltıraş Hanefi Yeter tarafından tasarlanan kupalar sahiplerine Ağanlar Tersanesi’ndeki törende takdim edildi.

“6 yıldır desteklemekten mutluluk duyuyoruz”

Tüm faaliyetlerini sürdürülebilirlik odağında gerçekleştiren Anadolu Sigorta, sponsorluk desteklerini yine bu ana bakış açısıyla hayata geçiriyor. 6 yıldır Bodrum Cup’ı desteklediklerini dile getiren Anadolu Sigorta Genel Müdürü Mehmet Tuğtan, “Faaliyetlerimizi ekonomik, çevresel ve sosyal katma değer yaratma vizyonuyla sürdürüyoruz. Bunu sosyal etkisi yüksek projelerle de destekliyoruz. Deniz odaklı ekonomik faaliyetleri tanımlayan mavi ekonomiye dikkat çeken Bodrum Cup ile iş birliğimiz de bunun bir sonucu. 6 yıldır destekçisi olduğumuz organizasyon bu yıl yine kıyasıya yarışlara ev sahipliği yaptı. Cumhuriyetimizin 100’üncü yılı nedeniyle Büyük Önder’in doğum yeri olan Selanik’ten başlayan yarışlar etkinliğe ayrı bir anlam kattı. Her geçen yıl daha geniş bir coğrafyaya yayılan Bodrum Cup’ı bu yıl da desteklemekten büyük mutluluk duyduk” dedi.