QNB Sigorta’ya ‘İnsana Saygı Ödülü’

İnsan kaynakları uygulamaları ile QNB Sigorta, Kariyer.net ana sponsorluğunda düzenlenen ve Türkiye’nin en prestijli ve köklü insan kaynakları ödülleri arasında yer alan İnsana Saygı Ödülü’nün sahiplerinden biri oldu. 

Sağlık, hayat ve bireysel emeklilik sigortası branşlarında sürdürdüğü sigortacılık faaliyetleri ile bireylerin sadece zor günlerinde değil hayatları boyunca yanlarında olmayı hedefleyen QNB Sigorta, müşterilerinin geleceğinin yanı sıra sektörün geleceğini ve sürdürülebilir istihdamı da odağına alarak faaliyetlerini sürdürüyor.

Marka, bu kapsamda hayata geçirdiği insan kaynakları uygulamaları ile Kariyer.net ana sponsorluğunda düzenlenen ve Türkiye’nin en köklü ve en prestijli insan kaynakları ödülleri arasında gösterilen İnsana Saygı Ödülleri’nin sahiplerinden biri olmaya hak kazandı. Her yıl 30 bini aşkın marka arasından seçilerek yüzde 2’lik dilime giren firmalara verilen ödüle layık görülen QNB Sigorta, Kariyer.net tarafından belirlenen ve aday başvurularını yüzde yüz olarak yanıtlamak, Kariyer.net üzerinden en çok istihdam sağlamak ve en çok başvuru almak gibi kriterleri karşılayan markalardan biri oldu.

Mevcut çalışanlarının iyiliğini gözeterek mentorluk ve koçluk gibi iç iletişim programlarıyla kariyer gelişimlerini sürekli olarak destekleyen QNB Sigorta; işe alım politikasında da aday deneyimine büyük bir önem veriyor. Adayın mülakat sürecinden işe giriş sürecine kadar her koşulda tüm bilgilendirmeleri alması, olumlu – olumsuz dönüşlerin zamanında kendisine yapılması ile adaylara iyi bir deneyim yaşatmayı hedefliyor. Tecrübeli yetenek istihdamının dışında yeni mezun genç yeteneklere de aynı özeni gösteriyor. Bu kapsamda QNB Sigorta, ‘MT kare’ adını verdiği program ile yeni mezun çalışanlarının QNB Sigorta farkını deneyimlemelerine ve adaptasyon süreçlerine destek veriyor.