sigortaladım.com’dan online sigorta satın alanlara güvenli yol haritası…

Değişen alışveriş alışkanlıkları ve teknolojik gelişmeler sayesinde online alışverişe olan ilgi artarken güvenli olmayan platformlar üzerinden ucuz fiyat pazarlamasıyla kullanıcıları mağdur edenlerin sayısı da her geçen gün artıyor. Peki, internetten sigorta poliçesi satın alırken nelere dikkat edilmeli? Dijital sigorta platformu sigortaladım.com online sigorta poliçesi alımlarında mağdur olmamak için bazı ipuçları veriyor…

Günümüzde teknolojik yeniliklerin her geçen gün devam etmesi, sigortacılık sektörüne de büyük kolaylıklar sağlıyor. Sigorta satın almak veya poliçe yenilemek isteyenler, satın alma işlemlerini online ortamdan dakikalar içerisinde güvenli bir şekilde tamamlayabiliyorlar. Online sigorta satın alma işlemi geleneksel sigorta satın alma işlemlerine göre çok daha hızlı ve kolay oluyor. Ancak günümüzde ödeme sistemlerinde yapılan değişiklikler beraberinde hem avantajlar hem de dezavantajlar getiriyor. Bu dezavantajlardan biri de, sektörde öne çıkan markaları taklit eden kopya sitelerle kullanıcıların yanıltılarak ciddi mağduriyet yaşatılıyor olması.

Web sitelerinde ödeme ve kişisel bilgilerin girileceği bölümlerin sertifikalı olup olmadığına dikkat edilmeli

sigortaladım.com, işlem yapmadan önce hizmet alınacak web sitesinin güvenli olup olmadığından emin olunması gerektiğini belirterek sitenin kurumsal bir görünüme sahip olup olmadığının içerik veya görsellerin profesyonelliğinden anlaşılabileceğine dikkat çekiyor. Güvenli web sitelerine verilen SSL sertifikasının ilgili sitenin güvenliğinden endişe eden kullanıcılara yol gösterici olacağının, internet sitesinin güvenli olduğunu gösteren bu sertifikanın bulunmadığı bir siteden alışveriş yapmanın güvenilir olmadığını belirtiyor. Sertifikanın anlaşılabilmesi için adres çubuğundaki kilit simgesine dikkat etmek gerekiyor. Ayrıca siteyi sorguladığınız zaman ‘http’ yerine ‘https’ yazması gerekiyor.sigortaladım.com özellikle ödeme ve kişisel bilgilerin yer aldığı bölümlerin sertifikalı olup olmadığının kontrol edilmesinin önemli olduğunun altını çiziyor.

Kullanıcılarımız endişe etmeden tüm kişisel bilgilerini girebilir ve dilediği güvenceden yararlanabilir

sigortaladım.com müşterilerinin ihtiyacına en uygun sigorta teklifini online ve çağrı merkezi kanalları üzerinden, karşılaştırmalı olarak sunan ve seçtiği ürünü hızlı, pratik ve güvenli bir şekilde satın almasını sağlıyor. Sektör için doğru bilgi kaynağı olma misyonuyla şeffaf ve tarafsız bir şekilde, kullandığı en son teknolojik altyapı ve sektördeki deneyimi sayesinde müşterilerine anlaşmalı olduğu 20’den fazla sigorta şirketinin çözüm ve tekliflerini, karşılaştırmalı olarak sunuyor. sigortaladım.com web sitesinde güncellemeler yaparak güvenilir teknolojik yenilikleri benimsiyor ve müşterilerinin olası mağduriyet durumları ile karşılaşmasının önüne geçiyor. Ayrıca, SSL protokolü ile müşteri verilerini uçtan uca şifreli bir şekilde koruyarak, üçüncü şahıslarla paylaşılmasını engelleyen sigortaladım.com, kullanıcılarına güven içerisinde kişisel bilgilerini girerek dilediği güvenceden yararlanma imkanı sağlıyor.

İnternetten sigorta satın alma kullanıcılara hız, fiyat ve güvenlik avantajı sunuyor

Tüketicilerin karşısına sadece tek bir firmanın değil birden fazla sigorta şirketinin teklifinin sunulması, online sigorta almanın avantajları arasında yer alıyor. Bu da şirketlerden tek tek teklif alma zorluğunu ortadan kaldırarak kolayca seçim yapılabilmesini mümkün hale getiriyor. Kasko, araç değer koruma veya trafik sigortası fark etmeksizin poliçe seçenekleri için hızlı bir şekilde teklif sunuluyor. Bu sayede tüm müşteriler, tercihleri ve bütçeleri doğrultusunda hazırlanmış bir poliçe ürününden pratik şekilde faydalanabiliyor. Online sigorta faydaları arasında yer alan bir diğer nokta da fiyat seçenekleri. Sigorta başvurusu sırasında karşınıza pek çok sayıdaki sigorta teklifinin sıralanması, fiyat açısından tercihte bulunabilme imkanı veriyor. Teminatların yanı sıra fiyat bazında da karşılaştırma yaparak bütçe oranında poliçe alınmasına destek olunuyor.