Ana Sigorta çalışanları geleceği konuştu…

Ana Sigorta, Cumhuriyet’in 100. yıl dönümüne özel bir strateji toplantısı ve Cumhuriyet yemeği organize etti. Tarihi Pera Palas Otel’de gerçekleştirilen strateji toplantısında yönetim kadrosu şirket hedeflerini ele alırken, Orient Express Restoran’da düzenlenen Cumhuriyet yemeğinde ise tüm çalışanlar bir araya geldi.

Sigorta sektörünün yenilikçi temsilcilerinden Ana Sigorta, geçtiğimiz hafta Cumhuriyet’in 100. yılına özel temalı bir strateji toplantısı ve şirket yemeği düzenledi. Etkinlik, şirketin tüm yönetim kadrosunu ve çalışanlarını bir araya getirdi. Yönetim ekibinin şirket hedeflerini ve sektörü ele aldığı strateji toplantısı Tarihi Pera Palas Otel’de gerçekleştirilirken Yönetim Kurulu üyeleri ve şirket sermayedarı Kantürk Öztürk’ün de katılım sağladığı Cumhuriyet yemeği tüm çalışanlarla birlikte Orient Express Restoran’da gerçekleşti.

Yenilikçi Stratejiler, Güçlü Yarınlar

Pera Palas Otel’de 13-14 Ekim tarihlerinde gerçekleşen strateji toplantısı, Cumhuriyet’in 100. yılına özel bir tema taşıdı. Şirketin tüm yönetim kadrosunun yer aldığı toplantıya şirket sermayedarı Kantürk Öztürk de katılım sağladı. Prof. Dr. Sinan Canan’ın da konuşmacı olarak yer aldığı toplantının ardından katılımcılar, Atatürk’ün odasını gezme fırsatı buldu ve otel ile döneme dair bilgiler edindi.

Şirketin yenilikçi stratejilerini ve sektör trendlerini detaylı bir şekilde ele aldığı toplantıya ilişkin Ana Sigorta Genel Müdürü Arda Tuncay şu değerlendirmelerde bulundu: “Cumhuriyetimizin 100. yılında, sigorta sektöründe yenilikçi ve sürdürülebilir stratejilerimizi gözden geçirme ve Cumhuriyetimizin değerlerini bir kez daha anma fırsatı bulduk. Yenilikçi stratejilerimize ve güçlü yarınları inşa etme hedefimizde rehber aldığımız bu değerleri gelecek nesillere taşıma sorumluluğuna sahip olduğumuzun bilincindeyiz. Aynı zamanda ekibimizle de bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Bu toplantılar ve özel etkinlikler, şirketimizin geleceğine yön vermek adına kritik öneme sahip”.

Coşkulu Cumhuriyet Yemeği

Toplantının hemen ardından, tüm çalışanların da dahil olduğu Cumhuriyet yemeği Orient Express Restoran’ın tarihi atmosferinde gerçekleşti. Gecenin temasına uygun olarak, erkek çalışanlara papyon ve dönemin karakteristik şapkası, kadın çalışanlara ise saç aksesuarı dağıtıldı. Bu aksesuarlarla çalışanlar, yemekte hem Cumhuriyet’in kuruluş yıllarının atmosferini hissettiler hem de eğlenceli anlar yaşadılar.

Canlı müzik eşliğinde hem modern hem de dönemin en popüler şarkılarına eşlik eden çalışanlar, yemekte keyifli ve coşkulu anlar yaşadı.

Cumhuriyet’in 100. yıl dönümü vesilesiyle gerçekleştirilen bu etkinlik, Ana Sigorta çalışanlarını bir araya getirerek hem tarihsel bir öneme dikkat çekti hem de şirket içi dayanışmayı güçlendirdi.