AXA Sigorta Türkiye’nin yeni yüz yılının ilk gününde acenteleriyle İzmir’de buluştu

AXA Sigorta; İl Birincileri, AXA Kulüp, Otomotiv Yıldızları ve BES Yıldızları acenteleriyle bir araya geldiği etkinlik serisini tamamladı. Marmara, Kadıköy, Orta Anadolu, İstanbul, Akdeniz, Karadeniz, Bakırköy ve Güney Anadolu Bölgeleri’nin ardından 30 Ekim’de İzmir’de gerçekleşen son etkinliğe AXA Sigorta’nın Değerler Ortağı olduğu Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu da katıldı.

AXA Sigorta; Marmara, Kadıköy, Orta Anadolu, İstanbul, Akdeniz, Karadeniz, Bakırköy, Güney Anadolu ve Ege Bölge acenteleriyle bir araya geldiği bir etkinlik serisi gerçekleştirdi. AXA Sigorta yöneticileri, İl Birincileri ve tüm özel kulüp üyesi acentelerin bir araya geldiği etkinlik serisinin sonuncusu olan Ege Bölge organizasyonu 30 Ekim’de İzmir’de yapıldı. Türkiye’nin yeni yüzyılının ilk acente etkinliği olma özelliğini taşıyan organizasyonda Şirket, Hatay’da inşa edeceği Büyükdalyan Tüm Kalplerde İlköğretim Okulu’nun  haberini acenteleri ile paylaştı. İzmir’deki etkinliğe ayrıca, AXA Sigorta ile Değerler Ortaklığı anlaşması olan spor insanı Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu da katıldı.

AXA Sigorta CEO’su ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yavuz Ölken etkinlikteki konuşmasına, 2022 yılında göstermiş oldukları başarılı performans doğrultusunda acentelerini tebrik ederek başladı. Sigortacılığın deneyim gerektiren itibarlı bir meslek olduğunun altını çizen Ölken, toplumun ihtiyacı olduğunda sigortacıların mutlaka el uzatması gerektiğini söyledi. Hatay’da inşa edecekleri Büyükdalyan Tüm Kalplerde İlköğretim Okulu projesine gönülden katılan tüm acentelere müteşekkir olduklarını belirten Ölken “Biz bu etkinlik serisinin son durağının tam da bu tarihte İzmir’de olmasını planlayarak yola çıktık. Ülkemizin yeni yüzyılının ilk gününde, yeni yüzyılın ilk acente etkinliğini düzenleyen bir Şirket olduğumuz ve okul projemizi sizlerle paylaştığımız için çok gururluyuz. Bu sizin okulunuz, bu bizim okulumuz, bu bizim çocuklarımızın okulu.” dedi.

AXA Sigorta CEO’su Yavuz Ölken’in sahneye davet ettiği proje lideri AXA Sigorta Hukuk, Rücu, Uyum ve Kurumsal Sorumluluk Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi Onur Koçkar, “Depremlerden sonra hem ülkemiz hem de sektörümüz oldukça farklı bir döneme girdi. Yaşanan tüm zorluklara rağmen bugün çok gururluyum. Çünkü biz bir sigorta şirketi olarak, sigortacılık alanında üzerimize düşen vazifelerimizi en iyi şekilde yerine getirdiğimize inanıyoruz.  Sigortacılık sorumluluklarımızın yanı sıra, biz örnek bir şirket olarak topluma daha fazla nüfuz edebilmek ve farklı açılardan faydalı olabilmek adına bölgede kalıcı bir projeyi hayata geçirmemiz gerektiğini düşündük. Devletimiz tüm gücüyle halkımızın ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyor. Biz özel şirketlerin ise çarkların yeniden dönmeye başlaması adına bölgedeki ekonominin kalkınmasına katkı sağlaması için yapması gerekenler var. İş yerleri tekrar açılsa bile, ailelere çocuklarını okutabilecekleri bir okul gösteremezseniz maalesef o iş tekliflerini kabul edemiyorlar. Hatay’da şuan 300’ün üzerinde okul yıkılmış durumda. Biz de şehrin tekrardan ayağa kalkabilmesine katkı sağlamak için asıl ihtiyacın bir okul olduğunu gördük.’’ dedi ve bu değerli projeye katkı sağlayan tüm acentelere teşekkürlerini iletti.

AXA Sigorta Satış, Pazarlama ve Sağlık Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi Sanem Çıngay Buçukoğlu ise AXA Sigorta İl Birincileri’nin ve tüm özel kulüp üyesi acentelerin başarılarını kutladı. Çıngay Buçukoğlu konuşmasında, Şİrket’in 2024 – 2026 yılları için hedef ve stratejilerini acentelerle paylaşarak “Son yıllardaki ekonomik ve iklimsel tüm zorlu süreçleri birlikte başarıyla yürüttüğümüz için sizlere çok teşekkür ediyorum. Bu bir takım oyunu. Sürdürülebilir Gelişim ve Büyüme yolculuğumuzda sizlerle el ele, hep beraber büyüyeceğimize olan inancımız tam. AXA Sigorta olarak 2026 yılı sonunda 2 milyar Euro’luk bir şirket olacağız.” dedi.

Konuşmalarının ardından futbol camiasındaki başarılarını yakından takip ettikleri Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu ile kurulan Değerler Ortaklığı’ndan bahseden AXA Sigorta CEO’su Yavuz Ölken, Eroğlu’nun sporcu kimliğinin iş hayatı açısından ilham verici olduğunu belirterek “Takım oyunu oynamak yalnızca sporda değil, iş hayatında da çok önemli. Hüseyin Hoca ise takım oyunun nasıl oynanacağına dair ilham veren bir spor insanı. Zorluklarla nasıl mücadele edilir, geleceğe umutla nasıl bakılır, hem Türk spor camiasına hem de ekibimize gösterecek çok güzel bir örnek. Şirketimiz olarak kendisinin bu vizyonundan faydalanmak ve Sürdürülebilir Gelişim ve Büyüme yolculuğumuzda deneyimlerinden beslenmek istiyoruz.” dedi ve Hüseyin Eroğlu’nu acentelerle tanıştırmak için yanına davet etti. Konuşmasına “Sihir yok, takım var.” diyerek başlayan Eroğlu, kariyerini şekillendiren deneyimlerini paylaşarak “Güçlü insanlar iyi zamanlara vesile olur fakat takım oyunu oynamayı bilmediğiniz taktirde güçlü insanların zayıflayabileceğini ve bunun da zor zamanları beraberinde getirebileceğini unutmamanız gerekir. Birlik olduğumuzda yarattığımız sinerji ile başarının kapısını aralamak çok daha hızlı ve çok daha kolay olacaktır.” dedi.

Hüseyin Eroğlu, Türkiye Futbol Federasyonu’nun 2022-2023 Fair Play ve Sosyal Sorumluluk Ödül Töreni’nde En Centilmen Teknik Direktör ödülüne layık olmuş ve hak kazandığı ödülü Türk Eğitim Vakfı AXA Sigorta Burs Fonu’na aktarmıştı.