RS Servis vites yükseltti!

Ülkemiz otomobil satış sonrası hizmetlerinin gelişmesinde öncü rol oynayan RS Otomotiv Grubu’nun lokomotif şirketi RS Servis, Anadolu Sigorta’nın ardından Aksigorta ve Türkiye Sigorta’yla imzaladığı Mini Onarım iş birliği ile Mini Onarım hizmetleri pazarında liderliğini taçlandırdı. “Toplam 22 sigorta şirketiyle Mini Onarım hizmeti kapsamında iş birliği bulunan RS Servis, yüzde 60’lık pazar payına ulaşmış oldu.” şeklinde konuşan RS Servis Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Erkan Çalışkan son dönemde Mini Onarım hizmetine odaklandıklarını ve yenilikçi çözümlerle vites yükselttiklerini iletti.

 RS Servis, sigorta sektörü ile iş birliklerini geliştirerek liderliğini sürdürmeye devam ediyor. 2009 yılından bu yana Mini Onarım, Mobil Parça Onarımı ve Hasar Onarımı hizmetleriyle sektöre katma değer sağlayan RS Servis, Türkiye Sigorta ve Aksigorta ile yaptığı Mini Onarım iş birliğiyle sektördeki pazar lideri unvanını güçlendirdi. 22 farklı sigorta şirketiyle Mini Onarım hizmetlerinde anlaşma sağlayan RS Servis, böylece yüzde 60’lık pazar payına ulaştı.

2022 yılında pandemi koşullarına karşın Mini Onarım için Türkiye çapındaki 70 bayisiyle 1 milyonun üzerinde poliçeye hizmet verdiklerini aktaran RS Servis Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Erkan Çalışkan “Önce onarım felsefesiyle çıktığımız yolda bize güvenen tüm paydaşlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. Son dönemde Mini Onarım hizmetine odaklandık ve yenilikçi çözümlerle vites yükselttik.” açıklamasını yaptı.

RS Servis’in Operasyon Direktörü Seyfullah Türkmen ise “Zaman içinde tüketicilerin ihtiyaçlarının değişmeye başladığını tespit ettik. Geleneksel Mini Onarım hizmetinin yanında, Yeni Nesil Mini Onarım olarak adlandırdığımız birçok yenilikçi ürünü sigorta şirketi paydaşlarımıza sunarak sektörde ses getirmeye başladık.  Boyasız göçük düzeltme, derin çizik, taş izi onarımı ve tuş takımı restorasyonunu da mini onarım kapsamında sunarak farkındalık yaratıyoruz.” dedi.