AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası Şampiyonu Ziraat Bankkart oldu

AXA Sigorta’nın Türk sporunun sürdürülebilirliğine ve gelişimine katkı sunmak amacıyla değerler ortağı olduğu “AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası”, 1 Kasım’da Ankara TVF Başkent Voleybol Salonu’nda oynandı. Ziraat Bankkart ve Halkbak’ın karşı karşıya geldiği mücadelede kupanın sahibi, rakibini 3-1’ lik skorla yenen Ziraat Bankkart oldu. 

AXA Sigorta, “İnsanlığın gelişmesi adına insanlar için değerli olanı korumak” amacıyla Türk sporunu desteklemeye devam ediyor 2018 yılından bu yana Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) ile ‘Değerler Ortaklığı’ bulunan Şirket, Efeler Ligi Şampiyonu Ziraat Bankkart ve AXA Sigorta Kupa Voley Şampiyonu Halkbank’ın karşı karşıya geldiği AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası’nın isim sponsoru oldu.

1 Kasım 2023 tarihinde Ankara TVF Başkent Voleybol Salonu’nda gerçekleşen müsabakada, AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası’nın sahibi, rakibi Halkbank’ı  3-1lik skorla yenen Ziraat Bankkart oldu.

AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası’nı ikinci sırada tamamlayan Halkbank takımına madalyalarını; AXA Sigorta Orta Anadolu Bölge Satış Müdürü Banu Aygün ve AXA Sigorta Orta Anadolu Bölge Satış Müdürü Ebru Çağlar, ikincilik şiltini ise AXA Sigorta Orta Anadolu Bölge Satış Koordinatörü Zafer Korkmaz takdim etti.

AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası’nda şampiyonluğa ulaşan Ziraat Bankkart takımına madalyalarını TVF Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu ve AXA Sigorta Pazarlama Müdürü Esra Yücetin, şampiyonluk kupasını ise TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, AXA Sigorta CEO’su Yavuz Ölken ve Ziraat Bankkart Genel Müdürü ve Ziraat Bankkart Spor Kulübü Başkanı Alpaslan Çakar takdim etti.

AXA Sigorta çalışanlarının ve acentelerinin de izleyici olarak katıldığı turnuvada final karşılaşmasının ‘En Değerli Oyuncusu’ (MVP) seçilen Ziraat Bankkart takımından Wouter Ter Maat’a ödülünü AXA Sigorta CEO’su Yavuz Ölken takdim etti.