Maher Holding çalışanları iyilik için koştu

Maher Holding Grubu, 5 Kasım 2023 tarihinde 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde gerçekleşen Türkiye İş Bankası İstanbul Maratonu’nda Türk Eğitim Vakfı ile #İyilikPeşindeKoş hareketine katılarak bağış kampanyalarına katkı sağladı.

Dünyanın tek kıtalar arası maratonu olan ve bu yıl 45’inci kez düzenlenen Türkiye İş Bankası İstanbul Maratonu, 15 ülkeden 140 civarı sporcu ile 50 bine yakın yurttaşın katılımıyla 5 Kasım 2023 tarihinde 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde gerçekleştirildi.

Cumhuriyetin 100’üncü yılı coşkusuyla birlikte unutulmaz anların yaşandığı maratonun en çok konuşulan etkinliklerinden biri de Türk Eğitim Vakfı (TEV)’nın başlattığı #İyilikPeşindeKoş hareketi oldu. “Gençler Okusun, Cumhuriyetin Geleceği Olsun” sloganıyla başlatılan bağış kampanyasına Quick Sigorta Genel Müdürü Eyüp Özsoy, QPAY Genel Müdürü Onur B. Çağlar ve Valde Bilişim Genel Müdürü Azak Yaşarkut’un yanı sıra Maher Holding çalışanları da koşu grubunda yer alarak ve sosyal medya hesaplarından kampanyaları duyurarak destek verdi.

Eğitime destek olmaya devam edeceğiz

Maher Holding Sigorta Grubu Başkanı Ahmet Yaşar, Maher Holding çalışanlarının katıldığı koşunun önemine dikkat çekerek “Gerek ME-NOVA eğitim danışmanlığı iştirakimiz gerekse üniversitelerde ‘Teoriden Pratiğe Atlayış Serbest’ projesini başlatan markamız Quick Sigorta’nın Alanya’da eğitime kazandırdığı Gülseren-Hüseyin Doğan İlkokulu ile eğitime ne kadar önem verdiğimizin altını hep çizdik, bundan sonra da çizmeye devam edeceğiz. Bu nedenle sadece ülkemiz için değil, dünya nezdinde de büyük öneme sahip Türkiye İş Bankası İstanbul Maratonu’na katılırken TEV aracılığıyla eğitime destek vermek bizim için çok kıymetliydi. Biliyorsunuz biz sigorta grubu olarak birçok spor branşına da elimizden gelen tüm desteği gösteriyor, sporcularımızın yanında oluyoruz. 45’inci Türkiye İş Bankası İstanbul Maratonu da bu iki önemsediğimiz alanı bir araya getiren ve cumhuriyet coşkusunu devam ettiren bir etkinlik oldu” dedi.