Sompo’dan Samuraylar Kulübü acentelerine Bali ve Karadağ seyahati

Sompo Sigorta, Samuraylar Kulübü’ne üye olan acenteleri ile 17-23 Eylül 2023 tarihleri arasında Bali’ye, 27-29 Ekim 2023 tarihleri arasında ise Karadağ’a düzenlenen yurt dışı seyahatlerinde buluşarak yeni yıl başlamadan önce motivasyon ve enerji topladı. Bali’ye düzenlenen seyahate Samuraylar Kulübü’ne üye acentelerden toplam 82 kişi katılırken, Karadağ seyahatine ise 43 kişilik bir ekip katılım sağladı. Seyahate katılanlar Bali ve Karadağ’ın doğal güzellikleri ve gastronomisini deneyimleme fırsatı bulurken, eğlenceli gala yemekleri ile yılın yorgunluğunu da attı.

Sompo Sigorta, çalışmalarının merkezine aldığı acentelerine yönelik motivasyon ve iletişim çalışmalarına devam ediyor. Sompo Sigorta, 2023 yılını geride bırakırken yeni yıla yeni hedefler ve motivasyon dolu girmek üzere acenteleriyle bir araya geldi. Eylül ve Ekim aylarında Bali ve Karadağ’a düzenlenen iki ayrı gezi ile Samuraylar Kulübü acentelerine eşsiz anılarla dolu bir seyahat sundu.

17-23 Eylül 2023 tarihleri arasında Bali’ye gerçekleştirilen gezide; Sompo Sigorta Genel Müdürü ve İcra Kurulu Başkanı Fahri Uğur’un yanı sıra, Satış Genel Müdür Yardımcısı Hasan Bayata, Bireysel Sigortalar Genel Müdür Yardımcısı Ataman Kalkan, Kurumsal Sigortalar Genel Müdür Yardımcısı Uğur Özer ve Pazarlama Direktörü Onat Dalaş da katılarak Sompo Sigorta Samuraylar Kulübü Acenteleri ile bir araya geldi. Toplam 82 kişinin katılım sağladığı Bali gezisinde acenteler, dünyada eşi benzeri olmayan Bali tapınaklarının yanı sıra pirinç tarlaları ve gün batıma manzaralarını görme fırsatı yakaladılar.

6 günlük Bali gezisi Hint Okyanusu’na bakan nefes kesici gün batımı manzarasını ile Bali’nin en ünlü Hindu tapınaklarından biri olan Uluwatu Tapınağı ziyareti ile başladı. Adanın en güzel güneş batımına sahip Jimbaran Puri Belmond Hotel’de kokteyle katılan Samuraylar Kulübü acenteleri adaya özel tatlardan oluşan akşam yemekleriyle lezzet tadımı yapma fırsatı buldu.

Bali’ye özgü mimari eserler ve yemekler deneyimlendi

Gezi kapsamında düzenlenen tam günlük Bedugul turu ile UNESCO Dünya Mirası Listesi’ne girmesi için Bali hükümeti tarafından çalışmalar yapılan, 1634 yılında Kral Tjokerda Sakti Blambangen Mengwli Raja tarafından geleneksel Bali mimarisine uygun olarak inşa ettirilen Taman Ayun Tapınağı ziyaret edildi. Samiya Restaurant by Homm Saranam’da Bali’ye özgü muhteşem pirinç tarlaları manzarasına karşı öğle yemeğinden sonra, Pancasari köyünde, Bali mimarisine uygun yapısı ve güzel manzarası ile seyahat severlerin en yoğun olarak fotoğraf çekimi yaptıkları Handara Kapısı ziyaret edildi. Göl tanrıçasına adanan ve yüzen tapınak olarak da bilinen Bali adasındaki en önemli ikinci tapınak olan Pura Ulun Danu Bratan Tapınağı görüldü.

Karadağ’ın eşsiz şehri Budva seyahati ile doğa ve tarih iç içe yaşandı

27-29 Ekim 2023 tarihleri arasında gerçekleşen üç günlük Karadağ turu boyunca bir sahil şehri olan Budva’nın sayısız doğal güzellikleri ve binlerce yıllık geçmişe sahip birçok yapısı ziyaret edildi. Budva seyahati, Budva’nın güney ucunda yer alan kayalıklar üzerine binlerce yıl önce kurulan Yunan, Roma ve Venedik mimarisinden izler taşıyan eski şehir merkezi turu ile başladı. Budva Antik Plajı’nı ziyaret eden Samuraylar Kulübü üyesi acenteler, Adriyatik Denizinin ılık suları ile 2500 yıllık tarihi eserlerin birleştiği noktayı görme imkanına kavuştu.

Eylül ve Ekim aylarında gerçekleştirilen Bali ve Karadağ seyahatlerinde toplam 125 kişi ile Sompo Sigorta Samuraylar Kulübü Acenteleri buluşmaları gerçekleştirilmiş oldu.