“En Insurtech Dağıtım Kanalı” ödülü sigortaladım.com’un!

sigortaladım.com, sigorta sektöründe dijital dönüşüme katkı sağlayacak ürün, proje ve hizmetlerin değerlendirildiği 2023 Türkiye Insurtech Ödülleri’nde “En Insurtech Dağıtım Kanalı” kategorisinde birinci olarak “Zirvedeki Yıldız” ödülünün sahibi oldu.

Insurtech Hub İstanbul tarafından düzenlenen Türkiye’nin ilk ve tek Insurtech ödül organizasyonu Türkiye Insurtech Ödülleri 2023, 13-15 Kasım 2023 tarihleri arasında Uluslararası Sigorta Fuarı ve Kongresi’nde düzenlenen törende sahiplerini buldu.  Insurtech çözümlerini benimseyen sigorta sektöründeki sigorta şirketleri, acenteler, brokerler, bankalar, eksperler ve start-upların katılabildiği Türkiye Insuretech Ödülleri’nde dijital sigorta platfomu sigortaladım.com, “En Insurtech Dağıtım Kanalı” kategorisinde birinci olarak “Zirvedeki Yıldız” ödüle layık görüldü.

‘En Insurtech Dağıtım Kanalı’ kategorisinde birinci olarak ödüle layık görülmekten dolayı büyük mutluluk duyduklarını söyleyen sigortaladım.com Genel Müdür Yardımcısı Orçun Kızıltepe, “Sigortalılık oranının artırılmaya çalışıldığı bu süreçte sigortaladım.com olarak dijital dünyaya çok önem veriyor ve teknolojiye yatırım yapıyoruz. Kullanıcılar, dijital sigortacılığın gelişmesiyle birlikte artık çok daha fazla sigorta ürününe ulaşma ve ürünleri karşılaştırma imkanı buluyor. Ürünleri satın almadan önce yaşadıkları müşteri deneyimi, satın alma tercihlerini büyük ölçüde etkiliyor. sigortaladım.com olarak hedefimiz müşteri memnuniyetini ön plana koyarak dijital sigortacılığın büyümesine katkı sağlamak. Bu doğrultuda çalışmalarımızın ödülle taçlandırılması bizim için büyük bir gurur. Müşterilerimize sigorta ürünlerini karşılaştırmalı olarak sunan ve seçtikleri ürünü hızlı, pratik ve güvenli bir şekilde satın almalarını sağlayan bir paltform olarak sigorta konusunda toplumu bilinçlenirmeye, şeffaf ve tarafsız olarak bilgi vermeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.