AcnTURK çalışan organizasyonunu Antalya’da gerçekleştirdi

AcnTURK Sigorta, “Her Zaman En İyisi” mottosu ve “Akıl, Cesaret, Nitelik” konseptiyle gerçekleştirdiği organizasyonunda Türkiye’nin 7 bölgesindeki çalışanlarıyla Antalya’da bir araya geldi. 10-12 Kasım tarihleri arasında Antalya Xanadu Otel’de düzenlenen etkinlikte, AcnTURK Sigorta ailesi 2023’ün ilk Çalışan Organizasyonu’nu gerçekleştirdi.

Organizasyona 200’e yakın çalışan katıldı. Toplantı, “AcnTURK’ü Anlamak” konu başlığı altında gerçekleşti. AcnTURK Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Murat Büyükçelebi, Genel Müdür Ali Murat Dişci ve Yönetim Kurulu İletişim Danışmanı Dr. İsmail Kızılbay toplantıda konuşmalarını gerçekleştirdi.

Murat Büyükçelebi, şirketin kuruluşundan bugüne kadar olan hikayesini ve kurulma sürecinde verilen emekleri çalışanlarıyla şeffafça paylaştı. “Bizim odak noktamızda üç şey var: sigortalılar, acenteler ve çalışanlar. Biz her zaman onlara yatırım yapmaya ve mutlu etmeye çalışıyoruz. Şirket olarak çalışanlarımızın isteklerini biliyoruz ve daha iyi bir ortam yaratmak için çabalıyoruz. Takım arkadaşları olarak birbirimizi tanımak ve kaynaşmak adına bu etkinliği gerçekleştirmekten keyif alıyoruz” şeklinde AcnTURK Sigorta’nın varlığını oluşturan unsurları bir bütün olarak değerli bulduğunu vurguladı.

Şirketin birinci yılı dolarken, AcnTURK Sigorta Genel Müdürü Ali Murat Dişci, başlangıçta belirlenen misyon ve vizyonun şirketin çalışma biçimine başarılı bir şekilde entegre edildiğini aktardı. Oluşturulan hedeflere emin adımlarla ilerlendiğini de belirterek çalışma arkadaşlarını tebrik etti.

2 gün süren çalışan organizasyonunda sanatçılar da yer aldı. İlk gece partide “İkilem“ grubu, bütün çalışanları coşkuyla eğlendirerek toplantı öncesinde motivasyon sağladı. Toplantının gerçekleştiği son anlarda ise şirket çalışanlarıyla bir araya gelen sosyal medya fenomeni “Satıcı Kafası”, sektöre dair esprilerle keyifli bir atmosfer oluşturarak toplantı noktalandı. Son akşam gerçekleşen gala yemeğinde ise sanatçı olarak “Ferhat Göçer” sahne aldı.

Birlik ve beraberliğin doyasıya yaşandığı bu organizasyonda bütün şirket çalışanları memnun bir şekilde bölgelerine uğurlandı.