Magdeburger Sigorta Fenerbahçe Parolapara Erkek Voleybol Takımına sponsor oldu

Fenerbahçe Spor Kulübü ile Magdeburger Sigorta arasında yapılan “Fenerbahçe Parolapara  Erkek Voleybol Takımı Resmi Sponsorluğu” anlaşmasının imza töreni, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi 1907 Tribünü’nde yapıldı. Fenerbahçe Spor Kulübü’nün resmî sitesinde yer alan habere göre, işbirliği çerçevesinde Magdeburger Sigorta’nın logosu, 2023-24 voleybol sezonunda Erkek Voleybol Takımının şortlarının sol paçasında yer alacak.

İmza törenin açılış konuşmasını Fenerbahçe Spor Kulübü Genel Sekreteri Burak Çağlan Kızılhan yaptı. Sponsorluk anlaşmasının detayları hakkında bilgi veren Kızılhan, “Bugün çok kıymetli bir sponsorluk anlaşması için bir araya geldik. Desteğiyle her zaman yanımızda olmuş çok iyi bir Fenerbahçeli olan Sevgili Ceyhan Hancıoğlu ile bugün birlikte olduğumuz için de ayrıca mutlu olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Magdeburger Sigorta’nın logosu, 2023-24 voleybol sezonunda Fenerbahçe Parolapara Erkek Voleybol Takımımızın şortlarının sol kısmında yer alacak. Erkek Voleybol Takımımızın resmi sponsoru olarak büyük Fenerbahçe ailemize katılan Magdeburger Sigorta’ya aramıza hoş geldiniz diyorum” dedi.

Magdeburger Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu, “Bir sigorta yöneticisi olarak elimden geldiğince Türk sporuna her alanda destek vermeye çalıştım. Magdeburger Sigorta olarak bir hikâye yazmaya başladık, bu daha bir başlangıç” diyerek sözlerine başladı.

Hancıoğlu şunları söyledi: “Şu anda yuvamdayım. İyi bir Fenerbahçe taraftarıyım. Bununla da gurur duyuyorum. 7 yıl önce başka firma, bugün başka bir firma ile Fenerbahçe’ye sponsor oluyoruz. Magdeburger Sigorta yöneticisi olarak ve bu yolda Fenerbahçe ile bir araya geldiğimiz için heyecanlıyım. Magdeburger Sigorta olarak bir hikâye yazmaya başladık, bu daha bir başlangıç. Magdeburger Sigorta, 1844 yılından bu yana faaliyet gösteren çok köklü bir firma. 5 yıl önce de Bor Holding bünyesine katıldılar. Her zaman yaptığımız gibi Türkiye için, sigortacılık sektörü için, Türkiye’de sigortalılığı arttırmak için ama bir yandan da Fenerbahçe gibi güçlü kurumlar ve STK’larla sigortacılığı da sevdirmek için, bu arada da spora ve sporcuya destek olmak için tekrar buradayım. Gurur duyuyorum. Magdeburger Ailesi’nin yoğun katılımı için de ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Voleyboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Simla Türker Bayazıt ise, “Bu anlaşma, takımımızın başarılarına ve hedeflerimize ulaşmasında bize büyük bir destek sağlayacak. Takımımızın pes etmeyen mücadeleci ruhuyla bizleri gururlandırmaya devam edeceğine de yürekten inanıyorum. Magdeburger Sigorta’ya da bu büyük aileye hoş geldiniz derken iki marka arasındaki iş birliğinin uzun soluklu ve başarılı olmasını temenni ediyorum. Sevgili Ceyhan Hancıoğlu bildiğiniz gibi spora ve voleybola çok yakın biri. Her zaman Fenerbahçe’nin ve bizim yanımızda olduğu için ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Fenerbahçe Voleybol Takımlarımızın Sportif Direktörü Dariusz Stanicki: Voleybol ailemize tekrar hoş geldiniz

Son olarak söz alan Fenerbahçe Voleybol Takımları Sportif Direktörü Dariusz Stanicki, “Ceyhan Bey’e çok teşekkür ediyorum. Tekrardan voleybol ailemize hoş geldiniz. Bizlere senelerce destek oldu. Bu sezonda Magdeburger Sigorta olarak bizi sigortaladı. Şimdi daha güvenli olacağız. Nice başarılar. Ayrıca tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından imzalar atıldı ve imzalı takım formamız Yönetim Kurulu Üyemiz Simla Türker Bayazıt tarafından Magdeburger Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu’na takdim edildi.