Hepiyi Sigorta’nın acente sayısı 6000’e ulaştı

Büyüme stratejisi doğrultusunda acente sayısını arttırmaya devam eden Hepiyi Sigorta, 6000’inci acentesini Bursa’da açtı.

Acentelerin açılış sürecini teknoloji odaklı yaklaşımı sayesinde kanunun izin verdiği en az belge ile dijital olarak basit ve hızlı bir şekilde gerçekleştiren Hepiyi Sigorta, bu sayede 2022’den bu yana acente sayısını hızla arttırıyor. Türkiye genelinde 6000 acenteye ulaşan şirket 6000’inci acentesini Bursa’da açtı. Hepiyi Sigorta Acenteler ve İş Ortaklıkları Genel Müdür Yardımcısı Burç Özer, Satış Direktörü Orçun Bilgel ve Müdür Yardımcısı Şükrü İnkaya, 6000. acente olan Uray Sigorta Aracılık Hizmetleri Anonim Şirketi’ni Bursa’daki ofisinde ziyaret ederek yetki belgesini takdim etti.

“Türkiye’nin en yaygın sigorta şirketi olmayı başardık”

Şirketin kuruluşundan bu yana çözüm ortağı olmak isteyen tüm acentelere teminat dahi istemeden kapılarını açtıklarını ve ömür boyu çalışma garantisi verdiklerini söyleyen Hepiyi Sigorta Acenteler ve İş Ortaklıkları Genel Müdür Yardımcısı Burç Özer, “Hiçbir çözüm ortağımıza üretim miktarı, portföy dengesizliği, kârsızlık gibi nedenlerle baskı yapmayacağımızın, acenteliğini sonlandırmayacağımızın sözünü verdik. Bize inanan, yoluna bizimle devam etmek isteyen acentelerimiz sayesinde çok kısa bir sürede Türkiye’nin 81 ilinde 6.000 adetin üzerinde acente ve broker sayısına ulaşarak Türkiye’nin en yaygın sigorta şirketi olmayı başardık” dedi.