VHV Sigorta acentelerini Üsküp seyahati ile ödüllendirdi

VHV Sigorta, düzenlemiş olduğu seyahat ödüllü kampanyasında başarılı olan acentelerini Balkanların en güzel kentlerinden biri olan Üsküp gezisi ile ödüllendirdi.

VHV Sigorta’nın programını detaylı olarak planladığı Üsküp gezisi, dostluk ve iletişimi güçlendirirken Üsküp’ün tarihi ve kültürel güzelliklerini görme şansı sundu ve birçok Türk asıllı vatandaşın yaşadığı kentte keyifli anılar biriktirdi.  VHV Sigorta acenteleri seyahatin ilk gününde panoramik şehir turu ve akşam yemeği ile keyifli bir başlangıç yaptılar. Gezinin kalan günlerinde ise rehber eşliğinde şehrin zengin tarihini, kültürünü ve öne çıkan lezzetlerini keşfettiler.

VHV Sigorta İstanbul Satış Direktörü Hakan Güzelkent, “VHV Sigorta olarak neredeyse bir yıl önce çıktığımız yolda, aramıza katılan acentelerimize şirketimize kattıkları değer için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Hedeflerimizi her zaman tutturduğumuz ve hep beraber büyümeye devam ettiğimiz sürece sürdürülebilir başarılarla yolumuza devam edeceğimizden hiç şüphem yok. Bizler bizi acentelerimizle bir araya getirecek motivasyon kampanyalarımız önümüzdeki dönemlerde de devam ettireceğiz; bunun için heyecanlıyız” dedi.

Seyahate katılan acenteler geziden oldukça memnun kaldıklarını ve bu gibi seyahatlerin iş motivasyonuna büyük katkı sağladığını paylaştılar. VHV Sigorta, hem acente ve brokerları ile kurduğu düzenli iletişim ile, hem de gerçekleştirdiği toplantı ve gezilerde oluşturduğu sinerji ile sürdürülebilir bir büyümeye yönelik güçlü adımlar atıyor.