VHV Reasürans, Antalya’da 2023’ü değerlendirdi, 2024 hedeflerini konuştu

Yıllık strateji toplantıları için Antalya’da bir araya gelen VHV Reasürans ekipleri, 2023 yılında elde ettikleri başarı ve öğretileri inceleyerek 2024 yılı strateji ve hedeflerini planladı.

VHV Reasürans, 19-22 Kasım tarihlerinde yıllık strateji toplantısını gerçekleştirmek üzere Antalya’da çalışanlarıyla bir araya geldi.

Toplantıda VHV’nin temel değerlerini ve stratejisini özetleyen bir sunum gerçekleştiren VHV Reasürans CEO’su Maximilian Stahl, 2023’e dair ayrıntılı bir paylaşım yaparken şirketin başarılı bir 2024 için strateji ve planlarını da ekiplere aktardı. Stahl‘ın değerlendirmesini takiben CFO Orkide Yıldız Etiler yıllık sonuçları paylaşırken COO Mahir Çipil de dijitalleşme konusunda bir sunum gerçekleştirdi.

“Birlikte ilerleyecek ve şirketimizi yeni zirvelere taşıyacağız”

Stahl, özellikle depremler ve diğer doğal afetler nedeniyle piyasanın karşılaştığı zorluklar göz önüne alındığında, ekonomik koşulların birçok kişi için zorluklar yarattığını söyleyerek, “Bu zor zamanlarda gösterdiğiniz azim ve özverinin farkındayız. Geleceğimizi planlarken dikkatli hareket etmeliyiz. Maliyetlerimizi kontrol altında tutmak ve akıllı kararlar almak her zamankinden daha fazla önem kazandı. Kârlılığımızı arttırmak için underwriting disiplinine ve titiz maliyet yönetimine daima dikkat etmeliyiz. VHV Türkiye’nin bu engelleri aşacağını ve sizin yardımınızla büyüyeceğini biliyor ve misyonumuza olan bağlılığınızı derinden takdir ediyorum. Birlikte ilerleyecek ve şirketimizi yeni zirvelere taşıyacağız” dedi.

Toplantıda gerçekleştirilen farklı etkinliklerde VHV Reasürans çalışanları fikir alışverişinde bulunma, talep ve önerilerini üst düzey yöneticilere iletme şansı da yakaladı.