Hepiyi Sigorta çalışanları Sapanca’da bir araya geldi

 

Hepiyi Sigorta,  Sapanca’da gerçekleştirdiği organizasyon ile 2024 yılı strateji ve hedeflerini ele aldı.

Hepiyi Sigorta, “Hep Birlikte Hep İyiye” mottosuyla Sapanca NG Enjoy Otel’de tüm şirketin katılımıyla 2023 yılının performansını değerlendirdi. Düzenlenen organizasyona Doğan Holding CEO’su ve bazı üst düzey yöneticileri de katılım sağladı.

Organizasyonun ikinci gününde Hepiyi Sigorta Genel Müdür Yardımcılarının katılımıyla, operasyonel verimlilik, hasar süreçleri, şirket kültürü ve vizyonu, müşteri odaklılık, geleceğin dijital sigortacılığı gibi konulardan oluşan bir panel düzenledi. Panel esnasında gerçekleştirilen soru-cevap oturumu, Hepiyi Sigorta çalışanlarının üst düzey yöneticilere düşüncelerini aktarma, istek ve önerilerini iletme imkanı sundu. Tüm yöneticiler ve katılımcılar açısından oldukça verimli geçen toplantı, Hepiyi Sigorta Genel Müdürü Şenol Ortaç’ın değerlendirme konuşması ve gelecek dönem hedef ve stratejileri hakkında bilgi aktarımı ile sona erdi.

Organizasyonun devamında ise basketbol koçu Çetin Yılmaz, takım olmak içerikli konuşmasıyla basketbol ve sigortacılığın birbirine ne kadar benzediğini profesyonel yaşamından örnekler vererek aktardı. Yılmaz’ın sürükleyici konuşması katılımcılara ilham verdi.

Organizasyon, düzenlenen gala yemeği ile sona erdi. Gecede sahne alan  Grup Enjoy’un keyifli sahne performansı ile Hepiyi Sigorta ekibi eğlenceli bir gece geçirdi.