ANSADER 4.Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi

Anadolu Yakası Sigorta Acenteleri Derneği (ANSADER) 16 Aralık Cumartesi günü 4. Olağan Genel Kurul toplantısını gerçekleştirdi. ANSADER’in Yönetim Kurulu Üyeliğine İbrahim Baycan, Ahmet Küçükkeskin, Sonnur Polat, Cem Cihan, Can Serdar Öney, Umut Polatoğlu ve Özgen Çetin seçildi.

Acentelerin Sesi’nden konuya ilişkin yapılan açıklamada,

“Acentelerin Sesi ailesinin kıymetli üyelerinin yönetim kurulunda bulunduğu ve bir çok üyesi aynı zamanda Acentelerin Sesi içerisinde yer olan ANSADER 16 Aralık Cumartesi günü 4. Olağan Genel Kurul toplantısını Kanlıca Paysage Restaurantta gerçekleştirdi.
İlgili genel kurulun divan heyeti başkanlığını aynı zamanda ANSADER’ in değerli üyesi olan SAİK Başkanı Levent Korkut , divan heyeti başkan yardımcılığını yine bir diğer değerli üyesi SAİK Başkan Yard. ve İTO Meslek Komitesi Başkanı Özgür Yılmaz ve divan heyeti katipliğinide yine değerli üyelerinden Serkan Acal gerçekleştirmiştir.
ANSADER’ in Yönetim Kurulu Üyeliğine İbrahim BAYCAN, Ahmet KÜÇÜKKESKIN, Sonnur POLAT, Cem CİHAN, Can Serdar ÖNEY, Umut POLATOĞLU, Özgen ÇETİN , derneğin denetim kurulu üyeliğine ise Fatih Cemal YILMAZ , Ayşen SEZER ve İsmail KILAVUZOĞLU seçilmişlerdir.” denildi.