Aveon Global Sigorta’dan acente örgütlerine teşekkür

Şubat ayı içerisinde birçok acente sivil toplum kuruluşu ve TOBB SAİK’i konuk eden Aveon Global Sigorta, ziyaretler ve görüşülen konuların niteliğine dair bir teşekkür mesajı yayınladı. Şirketin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı A. Kerim Bağdaş tarafından verilen mesajda şöyle dendi:

“Üçüncü yılımıza girdiğimiz bu dönemde, şubat ayı boyunca acente sivil toplum örgütleri yönetim kurulları tarafından yapılan ziyaretlerden son derece mutluyuz. Bu mutluluğumuz, sadece bir araya gelerek acenteler ve sektörümüz için neler yapabileceğimizi konuşmamızdan değil aynı zamanda mevcut sorunlarımızı da masaya yatırıp samimiyetle eleştiri ve özeleştiri yapabilmiş olmaktan kaynaklanıyor. Halkımızın ve genel olarak da sektörümüzün ve bizlerin eleştiri-özeleştiri yapma konusundaki eksikliğini bu görüşmelerimizde epey giderdiğimizi de söylemek mümkün.

AGS hizmet noktalarımızdan duyulan memnuniyet ve yapıcı eleştiriler, üretim ekranlarının sağlandığı alt yapımızın hızı konusundaki teşekkürler ve yapıcı öneriler bizleri gururlandırmıştır. Acente başvuru ve kurulum süreçlerimizi uçtan uça online hale getirme konusundaki çalışmalarımıza yönelik görüş ve önerileri de gündemimize aldık. Zira acentelerimizin kurulum süreçlerinin hızlanması gelecek başvuruların artacağının işareti olacaktır. Son olarak da trafik branşı konusunda şirketimizden yüksek beklentinin devam ettiğinin STK yönetim kurullarınca dile getirilmesi devam eden çalışmalarımızı destekler nitelikte oldu. Trafik branşımızın temin edilmesi ve acentelerimize nefes aldırmak konusundaki isteğimiz ve çalışmalarımız devam ediyor. 2024 yılı içerisinde trafik sigortası lisansını almış olmayı hedefliyoruz.  Bu vesileyle bizleri ziyaret eden STK yönetim kurulları nezdinde, bugün sayıları 18 bine yaklaşan tüm acentelerimize bize duydukları güven için teşekkür ederiz. Her zaman dediğimiz gibi  acentelerimizle gelişmeye ve büyümeye devam edeceğiz.”