Oya Yıldız: 2024’te butik ürünlerle sigortalılarımızın hayatına daha fazla dokunacağız

2024 yılında daha dinamik ürünleri acenteleri kanalıyla müşterilerine sunmaya hazırlanan Aveon Global Sigorta yeni ürünlerini Ocak ayından itibaren dönemsel kampanyalarla satışa sunacak.

Konu hakkında basına konuşan Teknik & Hasar Genel Müdür Yardımcısı Oya Yıldız şunları söyledi: “Aveon Global Sigorta olarak faaliyete başladığımızdan beri yeni ürün çalışmalarına çok önem veriyoruz, 2024 yılında aramıza katılacak yeni kadrolar ile bu alanda daha fazla mesai harcayacağız. Bireysel ve kurumsal tarafta dijitalliğin ön planda olduğu yeni ürünlerimizi acentelerimizin satışına açıyor olacağız.

  • Karavan Kasko ürünümüz de ocak 2024 sonunda satışa açılacak, bayram tatilinin bahar aylarına denk gelmesi Karavan Kaskoya hızlı bir satış ivmesi kazandıracağını düşünüyoruz.
  • Paw Paw Pet Sağlık Sigortası ile küçük dostlarımızı unutmadık, hazırladığımız bu ürün asistans hizmet şeklinde değil, gerçek bir sağlık sigortası olup ilgi göreceğine inanıyoruz.

Üzerinde çalıştığımız beş-altı ürünümüz daha var ancak onlar şimdilik bizde kalsın, 2024 yılında her ay bir yeni sigorta ürünü hedefliyoruz. Bu vesile ile tüm halkımıza sağlık ve huzur dolu bir yeni yıl dilerim. Aveon Global Sigorta ürünleri ile tanışmak ve deneyimlemek üzere kendilerini en yakın acentemize davet ediyoruz.”