Allianz Türkiye’den Yeni Reklam Filmi: “Bir Kız Gelecek, Çocuk Olacak”

Allianz Türkiye, yaşam ve eğitim hakkı risk altındaki kız çocuklarını desteklemek amacıyla Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar (Koruncuk) Vakfı ile başlattığı kurumsal sosyal sorumluluk programı “Bir Kız Gelecek” için özel bir reklam kampanyası hazırladı. Yeni bir yıla başlarken “Birlikte, Umutla” söylemiyle toplumsal umudu tazelemeyi amaçlayan filmde; Koruncuk Vakfı çatısı altındaki tüm kız çocuklarının program sayesinde çocukluklarını yaşamalarının amaçlandığına vurgu yapıyor. Allianz Türkiye, “Bir Kız Gelecek” programıyla Koruncuk kızlarına vereceği yurt, üniversite bursu ve istihdam gibi desteklerle geleceğe umutla bakmalarını sağlıyor.

 Cumhuriyet ile yaşıt bir kurum olarak çok katmanlı ve uzun soluklu kurumsal sosyal sorumluluk programlarına imza atan Allianz Türkiye’nin, Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar (Koruncuk) Vakfı ile birlikte başlattığı “Bir Kız Gelecek” adlı programı için hazırladığı reklam kampanyası izleyiciyle buluştu.

Yeni yıla girerken “Birlikte, Umutla” mesajıyla, toplumsal iyileşmede ortak umutların rolüne vurgu yapan yeni reklam kampanyası, eğitime erişimleri başta deprem felaketleri olmak üzere çeşitli ailevi, coğrafi ve ekonomik sorunlar nedeniyle risk altında olan kız çocuklarının öncelikle çocukluklarını yaşayabilmelerinin sağlanması gerektiği fikrine odaklanıyor. Kampanyanın filminde vakıf çatısı altındaki tüm koruncuklara yaşam boyu destekçi olma vizyonuyla yurt, üniversite bursu ve istihdam gibi alanlarda Allianz Türkiye’nin katkı sağlayacağına; çocuklarınsa sadece gelişim, paylaşım ve öğrenim gibi çocukken yapmaları gereken şeylere odaklanabileceklerine vurgu yapılıyor.

Yeni yıla umutla girmeyi simgeleyen reklam kampanyasının kreatif sürecini Concept Reklam Ajansı, yönetmenliğini ise 150 kişilik teknik ekibiyle Burak Çaldır üstlendi. Müziklerini FFW’in yaptığı reklam kampanyasının, kurumsal sosyal sorumluluk programına özel olarak Hey! Douglas tarafından bestelenen şarkısı, 20 kişiden oluşan bir çocuk korosu tarafından seslendirildi.

Reklam filmini izlemek için: https://www.youtube.com/watch?v=NlpnZ0u2x1M 

Kurumsal sosyal sorumluluk programının detayları için: https://www.allianz.com.tr/tr_TR/faaliyetlerimiz/bizden-haberler/allianz-turkiye-koruncuklarin-yasam-boyu-destekcisi.html 

 

KAMPANYA KÜNYESİ

Reklamveren: Allianz Türkiye

Reklamveren Yetkilisi: Onur Kırcı, Murat Toz, Mehmet Nakkaşoğlu, Murat Şeker, Gözde Kersu, Berna Özdemir, İrem Çıbuk Süer, Okan Gülşen

Reklam Ajansı: Concept

VP-CCO: Kerem Özkut

VP-Müşteri İlişkileri: Barış Alemdar

ECD: Mustafa Özmal

CD: Emre Günaydın

Kreatif Grup Başkanı: Berke Gülçiçek, Apo Gürses

Kreatif Ekip: Erkut Çarık, Yağız Akgün, Burcu Çetin, Burak Çolak, Ayşe Eserova

Müşteri İlişkileri Direktörü: Özlem Najdi

Ajans Prodüktörleri: Barış Dikmen, Ayten Güneş

Yönetmen: Burak Çaldır

Prodüksiyon Şirketi: Norr Film

Müzik: FFW Creative Audio

Seslendirme: Sihirli Değnek – Çağrı Şensoy

Fotoğrafçı: Asithane – Deniz Özgün