Ayhan Sincek: “Sağlık sigortacılığında en hızlı büyüyen şirketiz”

Katılım Emeklilik ve Hayat Genel Müdürü Ayhan Sincek, faizsiz sigortacılıktaki ilkleri ve sundukları ayrıcalıklı hizmetle kısa sürede sağlık sigortalarında da en büyük 10 şirket arasına girdiklerini söyledi.
Katılım Emeklilik ve Hayat Genel Müdürü Ayhan Sincek, sosyal medya hesaplarından “Sigortacılığın En Hızlı Büyüyen Şirketi Katılım Emeklilik” başlıklı bir paylaşımda bulundu. Sincek paylaşımında şu ifadelere yer verdi:
“Türkiye’de bankalarımızın şubeleri, brokerlerimiz ve acentelerimiz dahil 1000’den fazla noktada katılımcılarımızın ihtiyaçlarına çözüm üretir durumdayız. 10 yıl içinde tüm Türkiye’de kesintisiz hizmet verir hale geldik. Özellikle sağlık sektöründeki yerimiz her geçen yıl daha da güçleniyor. Geçtiğimiz ayın rakamlarına baktığımızda sağlık sektöründe yıllık bazda yüzde 156’lık bir büyüme gözlemlenirken, Katılım Emeklilik olarak yüzde 430’un üzerinde bir büyüme oranıyla rekor büyümeye imza atmanın gururunu yaşıyoruz. Faizsiz sigortacılıktaki ilklerimizle ve sunduğumuz ayrıcalıklı hizmetle bizi tercih eden katılımcılarımız sayesinde kısa sürede sağlık sigortalarında da en büyük 10 şirket arasına girdik.”